Kosárlabda

OSE Lions vereség Fehérváron

Az OSE Lions férfi kosárlabda csapata sima vereséget szenvedett Székesfehérváron az élvonalbeli bajnokság 18. fordulójában. (2021.01.12.)  

Tovább

Tatai vereség az első idei meccsen

A Tatai SE női kosárlabda csapata első idei mérkőzésén simán kikapott az ELTE Fortis együttesétől. (2021.01.04.)

Tovább

OSE LIONS: KEM Sportjáért Díj

Az Oroszlányi Sport Egylet, az OSE Lions 2020-ban Komárom-Esztergom Megye Sportjáért Díjban részesült. (2020.12.09.)

Tovább

OSE Lions: Hazai siker

Az oroszlányi kosarasok hazai pályán folytatták a bajnokságot a Kecskemét csapata ellen. A mérkőzés végén a hazaiak örülhettek a fontos pontoknak. (2020.11.09.)

Tovább

OSE: Nem bírtak a Pakssal

Az OSE Lions elveszítette szezonbeli második bajnokiját a tartalékos Atomerőmű ellen. (202.10.26.)

Tovább

Bravúrral indította a bajnokságot az OSE

Hét hónap után játszott újra bajnoki mérkőzést az OSE Lions, amely egy már-már veszni látszó összecsapást fordított meg a Sopron ellen. (2020.10:04.)

Tovább

OSE Lions: Kötelező behúzva

Az NB I. B listavezetője, az OSE Lions idei első hazai összecsapásán a sereghajtó Honvédot látta vendégül. A mérkőzés előtt a hazai publikum elbúcsúzott az OSE saját nevelésű játékosától, az egész pályafutását Oroszlányon töltő Burai Róberttől, aki Salgótarjánban folytatja karrierjét. (2018.01.16)

Tovább

Harmadik az OSE Lions

Második mérkőzését is megnyerte a Miskolc ellen az OSE Lions kosárlabdacsapata, így magabiztos játékkal szerezte meg az NB I. B. bronzérmét. A két győzelemig tartó párharc végeredménye: 2-0 az OSE Lions javára. (2017.06.06.)

Tovább

Ismét Pest megye bajnoka lett a Kémények!

A komáromi KVSE Kémények kosárlabdacsapata harmadszor nyerte el a Pest megye bajnoka címet, míg a Komárom-Esztergom megyei bajnokság végén ezüstérem került a fiúk nyakába. Várakozáson felül teljesítettek az U21-esek, akik a hatodik helyet szerezték meg, így nagyon sikeres szezont zárt a csapat. (2017.06.05)

Tovább

Kosaras kupagyőzelem

Történelmi sikert ért el az észak-komáromi kosárlabda csapat az Alpok-Adria nemzetközi kupa elnyerésével. Az április 24-i visszavágón ugyan a szlovén Helios Suns Domžale győzött minimális különbséggel, de a hazai magabiztos győzelemnek köszönhetően az idei évben Komáromba került ez a rangos kupa. A Duna-parti gárda és szimpatizánsai a 2015-ös bajnoki cím után most nemzetközi diadalnak is örvendhetnek. (2017.05.03)

Tovább

Fordulatos meccs után OSE vereség

A férfi kosárlabda NB II. 11. fordulója a változatos, izgalmas mérkőzek sorát gyarapította. A fordulatokban és gólokban gazdag játék során nehéz lett volna megjósolni, mi lesz a végeredmény, a hévizi vagy az oroszlányi csapat tér haza győzelemmel. Negyedről negyedre változott a helyzet. Végül az oroszlányi fiúk játékával - annak ellenére, hogy vereséget szenvedtek - a hazai szurkolók így is elégedettek voltak. (2017.01.22.)

Tovább

OSE-Lions: Győzelem az új évben

Az OSE-Lions kosárlabdacsapata számára az idei év rögtön rangadóval kezdődött a tabella harmadik helyét elfoglaló Törökbálint ellen. Nagy elánnal kezdtek a hazaiak, 9:0-ás rohamot repesztettek, megadva az alaphangot a mérkőzéshez. (2017.01.10)

Tovább

« 1/5. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió