OSE-Lions: Győzelem az új évben

 
Az OSE-Lions kosárlabdacsapata számára az idei év rögtön rangadóval kezdődött a tabella harmadik helyét elfoglaló Törökbálint ellen. Nagy elánnal kezdtek a hazaiak, 9:0-ás rohamot repesztettek, megadva az alaphangot a mérkőzéshez. (2017.01.10)

A 2017-et is győzelemmel kezdte az OSE-Lions


De ezután, ahelyett, hogy sikerült volna még tetemesebb előnyt építeni, megtorpant az OSE és magára talált a vendég alakulat. A negyed végére 4 pont maradt a kezdeti 9-ből.
A második felvonás sem hozott különösebb változást, felváltva estek a kosarak, egyik gárda sem tudott igazán a másik fölé kerekedni, de a küzdelemre nem lehetett panasz.
Félidő után érezhetően agresszívabban jöttek ki az oroszlánok, sikerült is ellépni 10 egységgel, de ennél többre egyelőre nem futotta.
A záró etapnak egy felforgatott csapattal indult a Lions, miközben láthatóan fáradni kezdtek a vendégek. Végül közepes formával is magabiztos győzelmet aratott Oroszlány.
Vavra András: „Nehezen lendültünk játékba a jó kezdés ellenére, nagyon tompák, dekoncentráltak voltunk védekezésben. Rengeteg olyan dolgot hibáztuk el, amit egész héten hangsúlyoztunk, hogy nem szabad. Szünet után már jobban figyeltünk ezekre a dolgokra, de túl sok utolsó másodperces vagy túlsegítésből adódó gólt kaptunk, ami megint csak koncentráció kérdése. Támadásban szépen használtuk ki a gyengeségeiket, és bár a kinti dobószázalékunk elmaradt a szokásostól, pozitív, hogy így sem forgott veszélyben a győzelem. Dolgozunk tovább, de a folytatásban ennél több kell.

 

OSE Lions-MTK Törökbálint 91-74 (21-17, 19-18, 24-18, 27-21)
Helyszín: Oroszlány (750 néző)
Vezette: Szabó, Radnóti, Lővész
OSE: Zsíros 7, Lewis 31/6, Wehner 12/3, Burai 9/3, Varga 7
Csere: Kiss 10/3, Kovács 8, Gorzsás 2, Zrínyi 5/3, Keler -, Joó -
Edző: Vavra András
Jók: Lewis, Wehner

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió