Diáksport

Ideális táborozási helyszín sportolóknak

Tisztelt Sportegyesületek, kedves Sportolók! Engedjék meg, hogy Tatán az Öreg-tó partján egy sporttábor helyszín ajánlóval segítsük döntésüket a 2016/2017 évre. (2016.08.26)

Tovább

Átadták az úszódiplomákat Komáromban

Az önkormányzat négy évvel ezelőtt indította el azt a programot, melynek célja, hogy minden komáromi gyermek tanuljon meg úszni. Május 18-án a Brigetio Gyógyfürdőben dr. Molnár Attila polgármestertől, Turi Bálint alpolgármestertől és Kovács Károly ügyvezető igazgatótól azok a kisiskolások vehették át oklevelüket, akik sikeresen teljesítették a programot. (2016.05.21)

Tovább

Tatai Nagy Sportágválasztó

A nagy sikerre való tekintettel ismét megrendezésre kerül a Tatai Nagy Sportágválasztó a Tatai Olimpiai Központban, Tata Város Önkormányzata, a Nemzeti Sportközpontok, a Tatai Atlétikai Club és a Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda együttműködésének köszönhetően. A 2016. május 13-14-i esemény pénteki napja ismét a pedagóguskísérettel érkező oktatási intézmények csoportjai számára fenntartott nap, a szombat pedig az egyéni látogatóké, családoké. (2016.04.18.)

Tovább

Diákolimpiai bajnokok a Váci iskolás tornászok

A tatabányai Váci Mihály Általános Iskola szertornászai a diákolimpia elődöntőjét magabiztosan megnyerve, két csapattal kerültek az ország tizenkét legjobb együttese közé. A döntőt Budapesten rendezték. (2016.04.13.)

Tovább

Érmeseket köszöntettek

A KEM SZÖSZ tagszervezete, a diák-és szabadidősport szövetség második alkalommal tartotta meg díjátadó ünnepségét. Azok a sportolók kaptak meghívót, akik a hivatalos diákolimpiai sportágakban az országos döntőkön 1-3. helyezést szereztek. Díjat kaptak a felkészítő testnevelő tanárok és edzők is. (2015.10.17.)

Tovább

Jól tanulnak, jól sportolnak

Mintegy 340 fiatal érdemelte ki idén a „Magyarország Jó tanulója – Jó sportolója” díjat, s közülük 96-an a Földművelésügyi Minisztériumban vették át oklevelüket Czunyiné Bertalan Judit köznevelésért és Simicskó István sportért felelős államtitkártól. (2015.07.02.)

Tovább

Támogatják a diáksportot

A városháza dísztermében írt alá támogatási megállapodást Michl József polgármester a tatai önkormányzat, valamint Tompa Andor a Komárom-Esztergom megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület elnöke nevében. (2015.06.26.)

Tovább

Aranyérmes kőkútisok

A diákolimpiai atlétikai csapat- és egyéni bajnokság országos döntőjét Székesfehérváron rendezték a IV. korcsoportban. A Kőkúti-iskola diákjai néhány nappal korábban bronzérmet szereztek a III. korcsoportban, most egyel feljebb ismét kitettek a magukért a fiúk. (2015.05.17.)

Tovább

Bronzérem a diákolimpiáról

Székesfehérváron rendezték meg az atlétikai diákolimpia országos döntőjét, amelyen a Kőkúti-iskola négy csapattal képviseltette magát. ára a Kőkúti Általános Iskola. A II. és a III. korcsoportosok küzdöttek a helyezésekért, a tataiak kiválóan szerepeltek. (2015.06.12.)

Tovább

A nagy sportágválasztó

Tata adott otthont a nagy sportágválasztó idénynyitójának az edzőtáborban. A kétnapos rendezvénnyel a fiatalok figyelmét hívták fel a sportolás nagyszerűségére. Az eseményt már második alkalommal szervezték meg óriási érdeklődés mellett. (2015.05.17.)

Tovább

Tatai sportágválasztó

Évadnyitóját rendezi Tatán az öt éve országos Nagy Sportágválasztó. A kétnapos rendezvényt az edzőtáborban tartják május 15-16-án. A részletekről sajtótájékoztatón beszéltek a szervezők. (2015.05.08.)

Tovább

Kisbéri diákok a dandárnál

A kisbéri Táncsics Mihály Gimnázium tanulói látogattak el az MH 25. Klapka György Lövészdandárhoz. A tatai laktanya felkeresése nem egy egyszerű csoportos kirándulás volt, hanem egy komoly felkészülés egyik fontos állomása. (2015.04.17.)

Tovább

« 2/6. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió