Diáksport

Oroszlány legjobb diáksportolói

 Jó tanuló, jól sportoló címet vehetett át Oroszlányban Rajnai Gábor polgármestertől tíz tehetséges helyi diák.  A képviselő-testület évzáró ülése előtt ünnepi hangulatban köszöntötték a város leendő sportsikereinek letéteményeseit. (2008.12.11.)

Tovább

Evezés: Esztergomi diákolimpiai bajnok

A Velence-tavi evezős pályán rendezte meg a Magyar Evezős Szövetség és a Magyar Diáksport Szövetség a 2008.évi Országos Evezős Diákolimpiát. Az esztergomi Sáska Beáta aranyérmet szerzett. (2008.09.22.)

Tovább

Szabadidősport: Futóprogram és streetball

A vizek városában  a közeljövőben két eseményre várják a vállalkozó kedvű sportbarátok jelentkezését. Mindkettő a 19. Bécs-Pozsony-Budapest Szupermarathonhoz kapcsolódó tatai program. (2008.09.11.)

Tovább

Országos diákolimpiai döntő az edzőtáborban

Mától három napon át a Tatai Edzőtáborban rendezik meg a III. korcsoportos kézilabdások diákolimpiai országos döntőjét. Megyénk hagyományosan kiváló utánpótlás-nevelő műhely, ezt bizonyítja, hogy négy csapatunk is bekerült az nyolc-nyolc együttest felvonultató országos fináléba. A fiúknál a tatabányai Kodály Zoltán Általános Iskola, és a tatai Kőkúti-iskola, a lányoknál a Dózsa György Általános Iskola (Tatabánya) és a Kőkúti-iskola. (2008.06.17.)

Tovább

Szellemi diákolimpia: Országos döntő Tatán

  2008. április 5-én (szombaton) 11,00 órától rendezi meg a megyei diáksportszövetség a Dr. Mező Ferenc Szellemi Diákolimpia V-VI. korcsoportos országos döntőjét. A rendezvény helyszíne a tatai Eötvös József Gimnázium díszterme. (Tata, Tanoda tér 5.) Az országos döntő versenykiírása a részletekre kattintva letölthető. (2008.04.03.)  

Tovább

Kézilabda: Húsvéti torna Rajna-Pfalzban

 Március 19–24-ig Rajna-Pfalzban vendégeskedik Komárom-Esztergom Megyei fiú és leány serdülőválogatottja. Fiatal kézilabdásaink igen nívós társaságban küzdenek majd a minél jobb helyezésekért. (2008.03.18.)  

Tovább

Szép győzelem a diákolimpián

  Budapesten tartották a III-IV. korcsoportos fiatalok számára az ügyességi és váltófutó csapatok diákolimpiai országos döntőjét. A tatabányai Dózsa-iskola kislabdahajító leánycsapata országos csúccsal lett aranyérmes. 2007. 10. 24.)

Tovább

« 6/6. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió