Triatlon

Triatlon: Elsöprő oroszlányi sikerek

Mintegy ezren vettek részt a Triatlon Tour 4. fordulóján Balassagyarmaton, köztük az oroszlányi ORTRI kiválóságai, akik ezúttal is remekül szerepeltek. Az első napon Tóth Zsófia, a másodikon pedig Szalay Szandra lett az aranyérmes. (2008.07.28.)

Tovább

Triatlon: Remeklő oroszlányi lányok

 A Tiszaújvárosban megrendezett országos váltóbajnokságon a hölgyek mezőnyében a Licskó Csaba edző vezette trió (Szalay Szandra, Tóth Zsófia, Balogh Barbara) diadalmaskodott. (2008.06.29.)

Tovább

Triatlon Eb: Tóth Zsófiék remekeltek

Régen volt ilyen sikeres a magyar válogatott Európa-bajnokságon, mint most, Liszabonban. A szép szereplésben a megyebeli versenyzőknek is nagy szerepe volt. Képünkön a sikeres oroszlányi lányok, balról: Szalay Szandra, Tóth Zsófia és Balogh Barbara.  (2008.05.11.)

Tovább

Triatlon: Tóth Zsófia 5. a junirok vb-jén

Nagyszerű sikert ért el az oroszlányi ORTRI triatlonistája, Tóth Zsófia  hamburgi junior világbajnokságon. 5. helyével igazolta, hogy ő a jövő nagy reménysége ebben az olimpiai számban. Klubtársa, Szalay Szandra balszerencsésen versenyzett, és a 23. helyen végzett, ám ez sem lebecsülendő eredmény. (2007. 09. 01.)

Tovább

Triatlon: Tóth Zsófia újabb szép győzelme

Szombathely adott otthont a Triatlon Tour sorozat utolsó (6.) fordulójának. Az oroszlányi színekben versenyző Tóth Zsófia ismét az élen végzett, míg egyesületbeli társa, Szalay Szandra  a dobogó második fokára léphetett. 2007. 08. 29.)

Tovább

« 2/2. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió