Súlyemelés

Súlyemelés: Megyei elismerések és jutalmak

Megtartotta 2009.évi beszámoló és tisztújító közgyűlését a Magyar Súlyemelő Szövetség. A közgyűlésen elfogadták az elnökség és a felügyelő bizottság éves beszámolója valamint módosították az MSSZ elnöksége által beterjesztett alapszabály. (2009.03.09.)

Tovább

Földi Imrét megműtik

 2007. január 31-én a nemzet sportolói közé beválasztott súlyemelő legenda, a tatabányai Földi Imre (képünkön) az elmúlt hét szerdáján rosszul lett, rövid időre elvesztette az eszméletét. Azonnal kórházba vitték, és azóta is vizsgálják. A müncheni olimpia bajnoka hat napja a tatabányai Szent Borbála Kórház lakója. (2009.01.26.)

Tovább

Súlyemelés: Nagy Szilvia és Pócza aranyérmes

Szombathelyen rendezték meg a 82. férfi és a 22. női országos súlyemelő-bajnokságot, amelyre 25 klub képviseletében 133 versenyzőt neveztek. Nagy Szilvia és Pócza Vajk, a Tatabányai SC kiváló súlyemelői aranyérmet szereztek a rangos viadalon. (2008.10.25.)

Tovább

Súlyemelés: Két bronz az ORV-ről

Kerekes Tímea és Dudás István egyaránt a 3. helyen végzett a lengyelországi Olimpiai Reménységek Versenyén. (2008.10.15.)

Tovább

Súlyemelő junior Eb: Tímea helytállt

 Kerekes Tímea, a Tatabányai SC súlyemelője 12. helyen végzett az albániai junior Európa-bajnokságon. (2008.09.21.)   

Tovább

Új nagyegyesület alakul Tatán

 Általában egy városnak csak egy olyan sportegyesülete van, amely több szakosztályt is magába tömörít. Tatán a THAC évtizedek óta betölti ezt a szerepet. Most viszont új „jelentkező” akadt, és rövidesen megalakul a Tatai Aréna Sport Egyesület (TASE). (2008.08.31.)

Tovább

Súlyemelés: Dudás István helytállt az ifi Eb-n

Franciaországban a súlyemelő ifjúsági Európa-bajnokságon a Tatabányai Sport Club versenyzője Dudás István (képünkön) a + 85 kikósok mezőnyében a 7. helyen végzett. (2008.08.01.)

Tovább

Földi Imrét ünnepeljük - 70 éves az élő legenda

Ha valaki ismert a sport világában, az Földi Imre, a Tatabányai Bányász egykori olimpiai bajnok súlyemelője. A mindig szerénynek maradó világklasszis sportember ma ünnepelte 70. születésnapját. Gratulálunk a város, a megye, az ország büszkeségének! (2008.05.08.)

Tovább

« 6/6. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió