Evezés

Evezés: Esztergomi leány a vb-n

Linzben rendezték meg a női ifjúsági evezős világbajnokságot, amelyen részt vett az esztergomi Sáska Beáta (felvételünkön a négypárevezős tagjaként). (2008.07.27.)

Tovább

Evezés: Esztergomi parádé a fővárosban

A Budapesti Evezős Szövetség a csepeli evezőspályán rendezte meg a 2008. évi Nyílt Budapest Bajnokságát. Az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete versenyzői több számban is remekeltek. (2008.07.06.)

Tovább

Evezés: Sáska Beáta vb-re utazik

Ismét válogatott evezőssel büszkélkedhetnek az Esztergomiak. Az EHE kiválósága, Sáska Beáta biztos tagja az ifjúsági vb-csapatnak. (2008.06.23.)

Tovább

Evezés: Szép esztergomi sikerek

A  2008. évi „Evezősök Nyílt Vidékbajnokságán” igen szép eredményeket értek el az esztergomi sportolók. Sáska Beáta (képünkön) ezüstérmes lett. (2008.06.09.)

Tovább

Evezés: Hat esztergomi döntős

A Ferencvárosi Evezős Club hét végi versenyén a jól szereplő esztergomiak között Sáska Beáta ezüstérmet szerzett. (2008.05.13.)

Tovább

Evezés: Válogatott válogató Szegeden

 A hétvégén rendezte meg a Magyar Evezős Szövetség a szegedi nemzetközi evezős pályán, az év első válogató versenyét, amelyen az esztergomiak szépen helytálltak. (2008.04.29.)  

Tovább

Evezés: Nyitás hosszú távon

A 2008. év hivatalos evezős szezon nyitányára április 13.-án, Budapesten, a Margit Szigeten, a Danubius Nemzeti Hajós Egylet és a Magyar Evezős Szövetség rendezésében, a „Gróf Széchenyi István Emlékverseny” keretében, ünnepélyes keretek, és külsőségek között kerül majd sor. Előtte, a hét végén tartották meg a szövetség hosszú távú evezősversenyét (2008.04.06.)

Tovább

Evezés: Esztergomiak elismerése

A Magyar Evezős Szövetség Minősítő Bizottsága hat esztergomi fiatalnak a minősítését hagyta jóvá. (2008.02.18.)

Tovább

Evezés: Jók az esztergomi fiatalok

 A Magyar Evezős Szövetség elkészítette a 2007. év utánpótlás-nevelés egyesületi rangsorát. Az országos listán az országos bajnoki eredmények alapján az Esztergomi Evezősök Hajós Egylete az előkelő 11. helyezést érte el. Patrónos-program. (2007. 12. 12.)

Tovább

« 10/10. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió