Cselgáncs

Újabb szép baji sikerek

A második körzeti rangsoroló  cselgáncsversenyt rendezték Koroncón, amelyen újabb szép sikereket értek el a baji fiatalok. (2015.05.23.)

Tovább

Csernoviczki ezüstérmes

A tatabányai Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert a 48 kilósok mezőnyében az olimpiai kvalifikációs cselgáncs-világkupasorozat baki Grand Slam-versenyén. (2015.05.09.)

Tovább

Jók voltak a baji dzsúdósok

A Baji KSE cselgáncsozói Piliscsabán vettek részt nemzetközi versenyen. Szerencse László tanítványai ismét szép eredményekkel hívták fel magukra a figyelmet. (2015.04.30.)

Tovább

Két ipponos az Eb-n

Tizenhat magyar cselgáncsozó utazhat a júniusi Európa-bajnokságra, amelyet a baki Európai Játékok keretében rendeznek meg. A tatabányai Csernoviczki Éva (képünkön) és Őri Felicián is az utazók között van. (2015.04.16.)

Tovább

Petrekin veszprémi aranya

Veszprémben rendezték az idei első regionális judo versenyt, amelyen a Baji KSK fiataljai jól szerepeltek. Petrekin Bence aranyérme kívánkozik az élre. (2015.03.30.)

Tovább

Őri Felicián bronzérme

Őri Felicián valósággal berobbant a 66 kilogrammos nemzetközi mezőnybe: az Ippon Judo SE Tatabánya 66 kilogrammos versenyzője bronzérmet szerzett a prágai viadalon. (2015.03.06).

Tovább

Ipponos sikerek a tatamin

A tatabányai lányok két dobogós helyezést értek el a Magyar Kupán. A 78 kilogrammos Salánki Evelin aranyérmet, míg a +78 kilós Varga Réka bronzot vehetett át az eredményhirdetéskor. (2015.01.27.)

Tovább

Jubilált a TABAK judo szakosztálya

20. alkalommal tartották meg a cselgáncs Mikulás-kupát Tokodaltárón. A TABAK judo szakosztálya Tokodaltárói Gárdonyi Géza általános iskola tornatermében rendezte meg nemzetközi Mikulás kupáját. (2014.12.13.)

Tovább

Csernoviczky Éva a legjobb

A Magyar Távirati Iroda Sportszerkesztőségének felkérésére a hazai szövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik: kik sportágukban az év legjobbjai. Az idén 50 sportág szövetsége válaszolt a megkeresésére. Csernoviczki Éva ötödször lett az év cselgáncsozója. (2014.12.09)

Tovább

Csernoviczki Éva aranyérmes a Grand Prix-n

Az olimpiai harmadik, kétszeres Európa-bajnok Csernoviczki Éva aranyérmet nyert szombaton a Papp László Arénában zajló olimpiai kvalifikációs Budapest Grand Prix-n. (2014.06.21.)

Tovább

Grónai ismét cseh bajnok

Komáromi versenyző, Grónai Sándor ismét a dobogó legmagasabb fokára állhatott a nemzetközi  K-1 mezőnyben, megszerezve második cseh bajnoki címét. (2014.06.10.)

Tovább

Tíz diákolimpiai érmet nyert az Ippon SE

A hétvégén Cegléd adott otthont a diák korcsoportos judósok országos diákolimpiai döntőjének, ahol a tatabányai Ippon SE sportolói három arany, három ezüst és négy bronzérmet szereztek. (2014.06.02.)

Tovább

« 3/18. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió