Cselgáncs

Bajon is remekelnek a tatai dzsúdósok

  A baji dzsúdósok nemrégiben nagyszerű sikereket értek el Miskolcon az országos diákolimpia döntőjében. A legszebb eredmény Benke Alexandra nevéhez fűződik, aki aranyérmes lett. Ő, és még sok társa a közeli Tatán lakik, mégis Bajon versenyeznek Szerencse László mester irányításával. (2009.08.19.)

Tovább

Cselgáncs: Bányász Kupa Oroszlányban

Az Oroszlányi Judo Club a helyi sportcsarnokban szeptember 05-én rendezi meg hagyományos bányásznapi versenyét. Versenykiírás a továbbiakban. (2009.07.10.)

Tovább

Cselgáncs: Csernoviczki bronzérmes

  A tatabányai Csernoviczki Éva a 48 kilogrammosok mezőnyében bronzérmes lett a Moszkvai Világkupán. (2009.05.30.)

Tovább

Karate Eb: Tóth Bea bronzérmes

 Európa-bajnoki bronzérmes a női karate csapat a zágrábi Európa-bajnokságon, amelynek tagja volt az oroszlányi Tóth Bea is. (2009.05.11)

Tovább

Cselgáncs Eb: Csernoviczki ezüstérmes

 A 48 kg-os Csernoviczki Éva ezüstérmet szerzett a Tbilisziben zajló cselgáncs Európa-bajnokságon. A tatabányai lány Eb-bronzérme után most előbbre lépett. (2009.04.25.)

Tovább

Cselgáncs: Oroszlányi sikerek

Az elmúlt 2 hétvégén az Oroszlányi Judo Club versenyzői újabb sikereket arattak a tatamin. (2009.03.22.)

Tovább

Cselgáncs: Szép oroszlányi sikerek

 Az Oroszlányi Judo Club versenyzői február 7-én, szombaton meghívásos versenyen vettek részt Tokodaltárón, ahol igen szép eredményeket értek el. (2008.02.06.)

Tovább

Cselgáncs: Megyei diákolimpia Oroszlányban

  Oroszlány adott otthont a cselgáncsosok első idei versenyének a József Attila Általános Iskola tornatermében. A megyei diákolimpián szűkebb pátriánk 10 klubjának (plusz Székesfehérvár, mivel nincs más klub Fejér megyében) 150 versenyzője vállalta a megmérettetést. (2009.02.02.)

Tovább

Cselgáncs: Csernoviczki 5. a VK-n

 Szófiában rendezték meg a cselgáncs Világ Kupa első fordulóját, amelyen Csernoviczki Éva, a tatabányaiak kiválósága az 5. helyen végzett. (2009.01.24.)

Tovább

Cselgáncs: Csernoviczki újabb bravúrja

Zágrábban rendezték meg a 23 éven aluliak Európa-bajnokságát, amelyen Csernoviczki Éva, a tatabányaiak üdvöskéje úgy szerzett aranyérmet, hogy még pontot sem szereztek ellen ellenfelei. (2008.11.22.)

Tovább

Cselgáncs: Kiválóak a leányváriak

 Budapesten rendezték meg az országos ifjúsági csapatbajnokságot, amelyen ismét kitettek magukért a leányváriak. (2008.10.16.)

Tovább

Cselgáncs: Csernoviczki Éva hetedik lett

 A tatabányaiak kiválósága 7. helyen végzett a pekingi olimpián a 48 kilósok súlycsoportjában. Ez szép eredmény, ám lehetett volna jobb is, ha a végül későbbi győztes román Dumitru ellen nincs balszerencséje. (2008.08.09.)

Tovább

« 17/18. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió