Birkózás

Katona Géza Életmű Díjat kapott

A Magyar Edzők Társasága a Mesteredzői Kollégium javaslatára kitüntetéseket adományozott a magyar sport legkiválóbb edzői számára. 2016-ban Életmű Díjat adományoztak Katona Géza birkózó edzőnek 40 éves munkássága elismeréseképpen. (2016.05.21)

Tovább

Zágrábban is taroltak a dorogi birkózók

Kadet kötöttfogású válogatott keretünk is meghívást kapott a zágrábi "Croatia Open 2016" elnevezésű, immár hagyományosnak mondható nemzetközi birkózó viadalra, ahol szép számú rangos ellenfél feszülhetett egymásnak a szőnyegen. A magyar csapat tizennégy versenyzővel állt rajthoz, akik közül tizenegyen állhattak fel az éremosztó dobogóra. (2016.05.19)

Tovább

Nemzetközi birkózó verseny

Érden rendezték meg a 2016. év első birkózó versenyét, amelyen 5 ország (Szlovákia, Csehország, Ukrajna, Szerbia és Magyarország (egyesületek) 273 versenyzője áll trajthoz. (2016.01.17.)  

Tovább

Balázs dicséretesen küzdött

Kaposváron rendezték meg a Diák I. korosztály országos bajnokságát. A viadalt megelőző kvalifikációs versenyeken 5 tatabányai fiatal vívta ki az az indulási jogot. A bajnokságon csak a legjobb birkózók indulhattak. (2015.1.10.)

Tovább

Gyürky nagy sikere

Püspökladányban rendezték meg a serdülők idei utolsó, de legfontosabb versenyét a 2015.évi szabadfogású serdülő országos bajnokságot. A tatabányai Gyürky Tibor aranyérmes lett. (2015.12.07.)

Tovább

Újabb szép birkózó sikerek

Több nívós versenyen is részt vettek a Tatabányai SC birkózói, akik szép sikereket értek el. Továbbra is dinamikusan fejlődik a klub, ezt az egyre szebb eredmények is bizonyítják. (2015.11.14.)

Tovább

Szerencse tanítványai

A Tatai AC birkózói továbbra is jeleskednek a különböző viadalokon. Tatabányán, a Centrum felmérő szabadfogású versenyen szép eredményeket értek el Szerencse Mónika tanítványai. (2015.08.08.)

Tovább

Szép birkózó eredmények

Ismét jó hírekről tudunk beszámolni. A Tatabányai SC és a Tatai AC birkózói továbbra is jeleskednek a különböző viadalokon. Strandbirkózásban is megmérettették magukat (2015.07.21.)

Tovább

Menetelnek birkózóink

A Tatabányai SC birkózói továbbra is remekelnek úgy a honi, mint a nemzetközi színtéren is. A kiváló nevelőmunka meghozza gyümölcsét, egyre szebb eredményeket érnek el a TSC kiválóságai. (2015.06.01.)

Tovább

Négy versenyen is jók voltak

A Tatabányai SC birkózói folytatták menetelésüket, a legutóbbi négy versenyen is kiváló eredményeket értek el. Árvai és Ungi a felnőttek között is jeleskedett. (2015.04.28.)

Tovább

Birkózás: versenyről versenyre

Kecskeméten, Naszvadban és Kaposváron léptek szőnyegre a Tatabányai SC birkózói. A sikerek ezúttal sem maradtak el. Örvendetes, hogy a fiatalok sorozatosan vehetnek részt rangos viadalokon, ez fejlődésüket nagyban elősegíti. (2015.03.02.)

Tovább

Birkózás: versenyről versenyre

Folytatják sikeres szereplésüket a Tatabányai SC birkózói úgy a honi, mint a nemzetközi viadalokon. A Tatai AC, a TSC fiókegyüttesének fiataljai is egyre szebb eredményeket érnek el. (2015.02.28.)

Tovább

« 2/24. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió