Autósport

Megelőző kampány az autóbuszokon

A január elsejétől új néven szereplő területi volános társaság továbbra is együttműködik a megyei katasztrófavédelemmel. A tatabányai központú KNYKK Zrt. a megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatót, amelyen a hazánkban egyre nagyobb méreteket öltő szénmonoxid mérgezések megelőzéséről volt szó. (2015.01.20.)

Tovább

Hernádi László három trófeával zárt

Prágában tartotta éves díjátadó gáláját a FIA, a Nemzetközi Autómobil Szövetség. Az eseményen, melyet megtisztelt jelenlétével Jean Todt, a FIA elnöke, részt vett Hernádi László is (képünkön az elnökkel). A Tatai AC autóversenyzője egy összetett első helyezés mellett két második helyért járó díjat vehetett át. (2014.12.25.)

Tovább

KITEKINTŐ: autóbusz-közlekedés szenteste

A Vértes Volán Zrt. értesíti az utazóközönséget, hogy 2014. december 24-én (szerdán) a következő autóbuszjárataink a menetrendben meghirdetettől eltérően, az alábbi módosításokkal közlekednek. (2014.12.21.)

Tovább

Hernádi László remekelt Buzetben

Mivel az FIA HC Challenge Európa Kupa-sorozatban a másodiknál rosszabb helyen nem végezhet Hernádi László, a Tatai AC autóversenyzője, az utolsó előtti versennyel lezárta hegyi gyorsasági idényét, mégpedig remekül.  (2014.09.26.)

Tovább

Balszerencsés Hernádi László

Tizenegy év után tért vissza az olaszországi Valle Camonicába Hernádi László. A Tatai AC gyorsasági autóversenyzője 2003-ban a harmadik helyen zárt a 8900 méter hosszú pályán, és a sikerre most is volt esélye. (2014.09.09.)

Tovább

Hernádi kőkemény hajrá előtt

A harmadik helyen végzett Hernádi László a hegyi gyorsasági autóversenyzők FIA Európa Kupa versenysorozatának szlovéniai állomásán. A lusinec-i pálya korábban a Tatai AC versenyzőjének egyik kedvelt terepe volt, ám most anyagi nehézségek miatt csak a harmadik helyen zárt. (2014.08.30.)

Tovább

Ismét Európa élén Hernádi László

Hernádi László, a tataiak kiváló hegyi gyorsasági autóversenyzője nem akármilyen eredménylistával büszkélkedhet. Zsinórban tízszer nyerte meg a Közép-európai Kupát, öt alkalommal pedig az Európa Kupában is az élen végzett. (2014.08.14.)

Tovább

Hernádi harmadik lett Kitzeckben

Egy számára eddig ismeretlen hegyi gyorsasági pályán, az ausztriai Kitzeckben szerepelt Hernádi László a FIA Challenge Hill Climb Cup kilencedik fordulójában. (2014.07.19.)

Tovább

Nyolc pontot szereztek a világbajnokságon

Tavaly túl sok volt az autónak a mindenhova befurakodó sár, és sajnos működésképtelenné tette a C2 R2-t. Idén egy még komolyabb technikával, és ugyanolyan elszántsággal indultak neki a megmérettetéseknek a tatai ralisok, Lukács Kornél Csucsu és Mesterházi Márk. Az immáron világbajnokivá avanzsált Lengyelország-futamon már nagyszerűen szerepeltek  Csucsuék. (2014.07.06.)

Tovább

Hernádi László továbbra is az élen

Az olaszországi Spino-ban és a szlovéniai Gorjanci-ban is a harmadik helyen végzett Hernádi László a Mitsubishi Lancerrel a gyorsasági autóversenyzők FIA Challenge Európa Kupa hegyi sorozatában. A két nagy sikerrel a Tatai AC autósa vezeti az FIA Európa Kupa-sorozatot. (2014.06.29.)

Tovább

Szlalom futam sikerekkel hangolt

A hétvégén Portugáliában rendezték az FIA Európa Kupa-sorozat soros versenyét, ám a nagy távolság miatt a szériában listavezető Hernádi László nem utazott el a futamra. (2014.06.15.)

Tovább

Hernádi László előnye már húsz pont

A szlovákiai Jahodnán elért győzelmével tovább erősítette vezető pozícióját Hernádi László az FIA Európa Kupa hegyi autós versenysorozatában. (2014.06.05.)

Tovább

« 2/11. oldal »

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió