Lehengerlő vízműves siker

 
A Tatabányai Vízmű SE vízilabdacsapata magabiztos játékkal győzött Budapesten a Winner Téli-kupa első fordulójában az Újpest II. ellen. (2015.01.13.)

Tatabányai Vízmű SE–ÚVSE II. 12-3 (2-1, 3-1, 2-0, 5-1)

Budapest, 100 néző, vezette: Horváth Cs., Kiss A.

A tatabányaiak gólszerzői: Garancsy 4, Békés, Császár, Csányi R., 2-2, Dorogi, Kiss Sz.

A TVSE emberelőnyei: 9/3. Ötméteresei: 3/3.

Keményebb összecsapásra számított Zantleitner Tamás, a TVSE trénere a mérkőzés előtt. Az elején meglehetősen óvatosan is pólózott a Tatabánya, így szoros volt az első nyolc perc. Az ügyes, mozgékony újpesti fiatalok azonban csak mintegy másfél negyedig tudták a lépést tartani felkészültebb ellenfelükkel szemben. A második felvonás végére tetemesre nőtt a jól védekező TVSE előnye. A folytatásra már nem maradt nyitott kérdés. A vízművesek könnyedén, olykor látványosan pólóztak. Szép gólokat lőttek, a bekapott három találat pedig arról árulkodik, hogy a tatabányaiak védekezése is hatékonyan működött. Összességében a vártnál könnyebben és magabiztosabban diadalmaskodott a TVSE, amelyik kilencgólos győzelemmel rajtolt a Budapest Winner Téli-kupa 2015 elnevezésű tornán.

Zantleitner Tamás – Ez így egy remek edzés volt, igazi meccshangulattal. Sokat tudtam játszatni a tatabányai fiatalokat, ez pedig jó dolog. Ellenfelünk csak a meccs elején tudott megszorongatni minket. Ezt követően már kiütközött a nagyobb tudásbeli és erőnléti különbség a javunkra.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió