Kitekintő

 
A Vértes Volán Zrt. és a Tatabányai Gyémánt Fürdő közös akciót indít a tanévkezdő általános iskoláknak. Szeptembertől autóbuszos szállítással, fürdőbelépővel kínálnak aktív kikapcsolódási lehetőséget a szolgáltatók. (2012.08.31.)

A Vértes Volán Zrt. és a Tatabányai Gyémánt Fürdő közös akciót indít a tanévkezdő általános iskoláknak. Szeptembertől autóbuszos szállítással, fürdőbelépővel kínálnak aktív kikapcsolódási lehetőséget a szolgáltatók. (2012.08.31.)

 

A Komárom-Esztergom megyében működő, összesen százkettő általános iskola közvetlenül kap térségi ajánlatot a programra. Tatabányára és további hat területre alakított ki egyedi kedvezményt a Vértes Volán Zrt. és a Tatabányai Gyémánt Fürdő.
A cél, hogy minden általános iskolás számára elérhetővé váljon az úszás, a fürdőzés, a vizes játékok öröme, amely a tanévkezdést is élményekkel fűszerezi.

Mint azt Németh Tamás, a közlekedési vállalt vezérigazgatója az akcióról szóló sajtótájékoztatón elmondta, összesen ötvenkilenc települést vonnak be a sportolási lehetőségbe. További kedvezmény lehet, ha az önkormányzatok, civil szervezetek, támogató vállalkozások átvállalják a költséget részben, vagy egészben, így igazi összefogás valósulhat meg.
A számítások alapján jól látható, hogy a legtöbb esetben ezzel a kedvezménnyel még az egész napos belépőnél is olcsóbban tudnak fürdőzni a diákok - az utazással együtt.

 

Tatabányai általános iskolák

Tatabánya környéke általános iskolái (Gyermely, Szárliget, Héreg, Kecskéd, Kömlőd, Környe, Várgesztes, Vértessomló, Vértesszőlős, Vértestolna, Szomor)

Tata és környéke általános iskolái (Tata, Tardos, Tarján, Baj, Szomód, Dunaalmás, Neszmély)

Komárom és környéke általános iskolái (Komárom, Ács, Ácsteszér, Bábolna, Bana, Mocsa, Nagyigmánd, Naszály, Kocs, Almásfüzitő)

Oroszlány és környéke általános iskolái (Oroszlány, Bokod, Dad)

Kisbér és környéke általános iskolái (Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Súr, Szákszend, Tárkány, Vérteskethely)

Esztergom és környéke általános iskolái (Esztergom, Annavölgy, Bajna, Bajót, Csolnok, Dág, Dorog, Epöl, Kesztölc, Lábatlan, Leányvár, Mogyorósbánya, Nagysáp, Nyergesújfalu, Piliscsév, Pilismarót, Sárisáp, Süttő, Tát, Tokod, Úny)

 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió