Tenisz: XVII. Old Boy’s Tatán

 
 Szeptember 12-14-ig rendezik meg Tatán a Cseke –ligeti teniszcentrumban immáron 17. alkalommal a szenior teniszezők hagyományos bajnokságát. Hornyiczkiné Kispál Zsuzsa (képünkön) nyerte az első bajnoki címet. (2008.09.13.)
Szeptember 12-14-ig rendezik meg Tatán a Cseke –ligeti teniszcentrumban immáron 17. alkalommal a szenior teniszezők hagyományos bajnokságát. Hornyiczkiné Kispál Zsuzsa (képünkön) nyerte az első bajnoki címet. (2008.09.13.)

 Pénteken voltak a nevezések, aztán mindjárt megkezdődtek a küzdelmek. Gerendás György versenyigazgató mintegy 90 indulót regisztrált, az egyéni viadalokon 61-en indultak. Szombaton napsütéses idő várta az old-by’s-okat, ezért is lepődött meg alaposan Gerendás György. Százhalombattáról telefonáltak, hogy utazzanak-e a versenyre, mert ott bizony ömlik az eső, és ítéletidőben nem lehet teniszezni. A versenyigazgató megnyugtatta  őket, jöjjenek nyugodtan, az időjárás nem akadály. Tatán még felhő sincs az égen.

 

A második napon színvonalas és kemény küzdelmeket láthattak az érdeklődők. Dr. Farkas Károly, az esemény fővédnöke elégedett volt a látottakkal. Horváthy Lóránt, a megyei teniszszövetség elnöke (egyben a KEM SZÖSZ elnöke) is örömmel konstatálta, hogy ismét szépen összejöttek, és sok a visszatérő teniszező. Ezúttal ő nem húzott sportruhát, mert egyéb elfoglaltságai miatt nem tud folyamatosan a verseny helyszínén tartózkodni. Így aztán csak szurkolt a társaknak.
Wéber Tibor, a Tata Városi Teniszklub Egyesület elnöke, a verseny házigazdája nem hiába ígért színvonalas rendezést. Gyorsan peregtek az események, a kiszolgálás is első rendű volt.  Voltak meglepetések, ám többnyire a várt eredmények születtek. Szombaton délután már meg volt a XVII. Old Boy’s első bajnoka is. Hornyiczkiné Kispál Zsuzsa végzett az élen a női egyéniben Csatay Ferencné előtt. 3. Gouthné Fodermayer Edit, míg a 4. helyen Vargáné Margó végzett.
 
Vasárnap 9–13 óráig már a további döntőket játsszák.
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió