Kibővített elnökségi ülés Tatán

 
A Komárom-Esztergom megyei Tenisz Szövetség kibővített elnökségi ülést tartott Tatán a hangulatos Kalóz Fregatt étteremben, amelyen az idei megyei csapatbajnokságok díjait is átadták. (2015.12. 18.)

Horváthy Lóránt elnök köszöntője után kiemelte, hogy a szövetség esedékes tisztújítása miatt is szükség volt erre a kibővített elnökségi ülésre. Ezután kiemelte, hogy sajnos a szervezet rendezvényeinek száma alaposan lecsökkent az utóbbi években, és nem is lehet más a cél, hogy visszahozzák a múltat. Mindez nem róható fel csak a szövetségnek, hiszen az anyagiak alaposan befolyásolják a lehetőségeket. Az országos szövetségtől támogatást nem kapnak, pedig az utánpótlás-nevelésre ráférne a több versenylehetőség.

Ami szintén gondot jelent, a megye több térsége nem vesz részt a közös munkában, magánúton járnak, külön versenyeket rendeznek. Tatabánya, Dorog, Esztergom és Kisbér kiesése a vérkeringésből nagy vesztessége a szövetségnek. Ezeket kell mindenképpen megnyerni a jövőben. Előre mutató elképzelések hangzottak el, ám ezek megvalósítása érdekében nagy összefogásra, minőségi munkára van szükség.

Az elnöki Beszámoló után Gerendás György a megyei csapatbajnokságok szervezője értékelte az évadot. Ismertette, hogy sajnos a csb-k is hanyatló korszakukat élik, és ezen változtatni kell a jövőben.

Jó hangulatban telt a csapatbajnokságok eredményhirdetése, amelyen Horváthy Lóránt adta át az érmeket és az ajándékokat.

A felnőtt bajnokság végeredménye: 1. Komáromi VSE, 2. Ácsi Kinizsi, 3. Tatai Old Lake TK, 4. Almásfüzitő, 5. Tatai VTK.

Az öregfiúk bajnokságának a végeredménye: 1. Komáromi VSE, 2. Oroszlányi VS, 3. Almásfüzitő SC, 4. Tatai Old Lake TK, 5. Tatai VTK.

A kibővített elnökségi ülés végén Horváthy Lóránt ismertette, hogy a jövő év elején esedékes tisztújító közgyűlésén „nem száll harcba” az elnöki posztért. Indoka érthető. Rengeteg társadalmi elfoglaltsága van, így lehetetlen tökéletesen megfelelni az elvárásoknak. Olyan fiatal, agilis vezetőre van szükség, aki minden erejével és tudásával a teniszre tud koncentrálni.

 

 

Péntek Sándor

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió