23. Old-boy’s találkozó

 
Idén is megrendezi a megyei teniszszövetség a 23. Old-boy’s találkozót. Az esemény ezúttal is a tatai Cseke-tavi teniszcentrumban lesz. (2015.05.10.)

A tavalyi év tapasztalati figyelembe vételével, némi változtatásokkal, megpróbálkozunk a XXIII. Old-boy’s találkozó ismételt megrendezésére. Korábbi évekhez hasonlóan ismét a Tatai Cseke-ligeti 4 db teniszpálya ad otthont az Old-boy’s versenynek, szükség esetén az edzőtábor teniszpályáinak bevonásával. Az indulási korhatár nők és férfiak esetében 45 év felett. Egyéni számok esetében 6 fő, párosok esetében 4 pár indulása szükséges a versenyszám megrendezéséhez. Színesítésként vegyespáros versenyszám megrendezését is tervezzük.

Fővédnök úrral együtt biztatjuk korábbi barátainkat és fiatalabb Oldboy’s teniszbarátainkat a részvételre. A lényeg, hogy a XXIII. találkozóra hívunk szeretettel minden teniszezőt, aki elérve a megkívánt kort, csatlakozni kíván hozzánk erre a hétvégére.

 

A verseny időpontja: Előreláthatólag 2015. szeptember 18-tól 20. Tata Cseke-tavi, 4 db teniszpálya, szükség esetén tatai edzőtábor pályái.

 

Megrendezésre kerülő kategóriák:

• Junior Lady’s 45 év felett (női egyéni)

• ⅓ Old boy’s 45 - 49 év (férfi egyéni)

• ½ Old boy’s 50 – 54 év (férfi egyéni)

• Old boy’s 55 - 59 év (férfi egyéni)

• Ezüst Old boy’s 60 - 64 év (férfi egyéni)

• Arany Old boy’s 65- 69 év (férfi egyéni)

• Gyémánt Old boy’s 70 – 74 év (férfi egyéni)

• Gyémánt Old boys + 75 év felett (férfi egyéni)

• Vegyes páros 90-év felett Minimum 6 pár esetén

• Férfi páros 115 év alatt (a párok életkorának összege)

• Férfi páros 115 év felett (a párok életkorának összege)

 

Az indulást a korábbiakhoz hasonlóan 2 versenyszámban maximáljuk. Tervezett lebonyolítás: Aláírásos jelentkezés Tata Cseke-tavi teniszpályák - szeptember -én, pénteken 14.00 Férfi egyéni: Gyémánt és Gyémánt + Old boy’s számok, - szeptember -én, pénteken 17.00 – 17.30 között Férfi egyéni: Old boys, Ezüst, Arany Old boys számok. - szeptember -án szombaton 8.30-9.00 között: a többi egyéni szám. - szeptember -án szombaton 12 óráig a páros számok.

 

A mérkőzések 4 játékig folynak (4: 4 után rövidítés) a döntők kivételével (6: 6 után rövidítés). Minden mérkőzés döntő szettje 10-es hosszú rövidített játszma. Az érmeket eldöntő mérkőzések a verseny utolsó napján kerülnek megrendezésre. Nevezési díj: 2.500 Ft /fő/pár

 

Versenyirányítónk változatlanul és megbízhatóan: Gerendás György Egyéb körülmények terén mindent elkövetünk az eddig megszokott „jóval tartás” –t tudjuk megközelíteni. Továbbra is számítunk „korelnökünkre”, „pille hölgyünkre” és természetesen „nehéz emberünkre „is. A szervező csapat szeretettel számít a személyes találkozásra és aktív részvételedre. Dr. Farkas Károly Horváthy Lóránt fővédnök a megyei szövetség elnöke További információk: folyamatosan a www.kemsport.hu weblapunkon

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió