Teke Szuperliga: Jobb még a Fradi

 
 A női teke Szuperliga 8. fordulójában Európa egyik legjobb csapata ellen vereséget szenvedett hazai pályán a bajnokságban egyébként jól szereplő Tatabányai SC. (2008.11.27.)
A teke női Szuperliga 8. fordulójában Európa egyik legjobb csapata ellen vereséget szenvedett hazai pályán az egyébként jól szereplő Tatabányai SC. (2008.11.27.)
 
 Tatabányai SC - FTC
1-7 (3045-3253)
A tatabányai tekések eredményei: Voga 547, Juhos 464, Povedákné 521, Soltészné 523, Ficsorné 502, Nagyné 488.
A magabiztos győri győzelem után a Fradi ellen is szeretett volna pontokat gyűjteni a Tatabánya. Az első körben Voga nagyszerűen teljesített, de ellenfele, az egykori tatabányai Csongrádi még jobban, 583 fát döntött. Juhos Anikó rossz napot fogott ki, messze elmaradt legjobb formájától. A következő négyesben Povedákné kitett magáért, de ő sem tudta megszerezni a hazaiak első pontját. Soltészné igazán magabiztosan, pontosan gurított, mind a négy szettet bezsebelve megszerezte az első TSC-pontot. A záró kvartettben Ficsorné és Nagyné is várakozáson alul teljesített, így súlyos vereséget szenvedett megyeszékhelyünk együttese. A Fradi remekül alkalmazkodott a tatabányai pályához, játékosai kiváló eredményeket értek el. A hazaiaknál Voga, Povedákné és Soltészné dicséretet érdemel. Ifi meccsen: TSC - FTC 0-4 (932-1012) Tatabánya: Tóth T. 454, Tóth Sz. 478. A korosztályos csapat teljesítménye is a várakozások alatt maradt. (Kovács - www.24ora.hu)
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió