Szőnyi megnyerte a Hell Ultra Runningot

 
A világ leghosszabb és kétség kívül legbrutálisabb futóversenyén 480 kilométert teljesített a Himalájában a komáromi Versenygép. Szőnyi Ferencnek már az első kilométerek is fájtak, de nem adta fel: 113 óra 13 perc és 29 másodperc alatt letudta a távot. (2017.06.26)

Szőnyi Ferenc


Szőnyi Ferenc mellett még ketten indultak a Hell Ultra Runningon, de ők feladták a versenyt, így a komáromi futó egyedül teljesítette a 480 kilométeres távot.
 
Versenynaplójában így emlékezett vissza az indulásra: "érdekes dolog, hogy állsz a rajtban, s élted nagy versenyének rajtára vársz, valahol a világvégén.. ráadásul nagyon vártad, pedig biztos, hogy ez mindennél nehezebb lesz. Igen, valóban nehéz... Jajj, már az első kilométerek is fájtak, a magas adrenalin,és a pulzus majd széttépett! De kordában kell tartani!"
 
Az időjárás is igen változatos volt: eső, havas eső és hó nehezítette Szőnyi dolgát, akinek a vízhólyagokkal és egy köröm elvesztésével is meg kellett küzdenie. Ahogy írja, nem is tudja, hogyan tudta motiválni magát.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió