Szépkorúak Sportfesztiválja

 
A Magyar Szabadidősport Szövetség idén is megrendezi a Szépkorúak Sportfesztiválját Szépkorban is aktívan! - Mozgás-és életmód Napot. Az esemény 2017. június 7-én 10:00 órai kezdettel CEGLÉDEN kerül megrendezésre. (2017.04.27)

Szépkorúak Fesztiválja

Cegléd városában több mint 45 mozgásformát próbálhatnak ki a résztvevők ingyenesen! Ajándékként a testi-lelki-szellemi felfrissülés érdekében az aktivitásokat követően idén is fürdőzési lehetőséggel kedveskedünk minden résztvevőnek! Cegléd városa nagy érdeklődéssel várja a mozogni vágyó szépkorúakat! „Az Alföld kapuja” remekül megközelíthető vonattal, a vasútállomás pedig pár perces sétára található a sportcsarnoktól, a Gubody kerttől és a városi uszodától, a rendezvény fő helyszíneitől.

A nevezési lapot minél előbb, de legkésőbb május 22-ig szíveskedjenek szövetségünk címére (molnar.edit@masport.hu) beküldeni.

Figyelem! Az előnevezett csapatok között mozgósítási versenyt hirdetünk!
„Keressük a legnagyobb létszámban érkező csapatot!”

Az előnevezett csapatok közül a legnagyobb létszámban regisztrált, a rendezvényen meg is jelenő és azon résztvevő csapat minden tagjának egy, a rendezvény logójával ellátott pólót adunk ajándékba.
Helyszíni nevezésre is van lehetőség! (A helyszínen nevező csapatokat a mozgósítási versenyben nem tudjuk figyelembe venni!)

További kérdések esetén állunk rendelkezésükre. Kapcsolattartó: Molnár Edit 70/379-01-40

Versenykiírás, letölthető csapat nevezési lap: www.masport.hu, információ: Magyar Szabadidősport Szövetség Tel.: 06-1-460-6816


Várjuk nevezésüket!
Sporttársi üdvözlettel:
Salga Péter s.k.
főtitkár

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió