Érdemes időben nevezni a Gerecse 50-re

 
2018-ban április 28-án rendezik hazánk legnépszerűbb teljesítménytúráját, a 37. Gerecse 50-et. A távok nem változtak, ami azt jelenti, hogy a klasszikus 50-es mellett 30, 20 és 10 km-es szakaszok közül lehet választani. (2017.12.20)

Gerecse 50 2018

A szervezők 2017-ben vezették be a távok létszámlimitjeit, valamint azt, hogy csak online jelentkezést fogadnak el. Ez idén is így lesz, viszont a limiteken némileg módosítottak a 2017-es tapasztalatok alapján: idén 500 fővel többen indulhatnak a leghosszabb távon, ami azt jelenti, hogy összesen 3 ezer nevezést fogadnak el az 50 km-es útvonalra.

Az online jelentkezési felület január 18-tól érhető el, és a létszámlimiten felül (8 ezer főben maximálták az összlétszámot) azért is érdemes lesz sietni a jelentkezéssel, mert február 28-ig kedvezményesen lehet előnevezni.

Minden célba érkező oklevelet kap, az 50 km-es túrát teljesítők jelvényt, a 30/20/10-esek kitűzőt kapnak a célba érkezéskor, valamint minden résztvevőt egy ajándékkal is meglepnek a szervezők. Fontos információ, hogy – a tavalyi évhez hasonlóan – a Magyar Természetjáró Szövetség utazási kedvezményt biztosít a vonattal érkezőknek. Újdonság, hogy a rajt, cél helyszíne a tatabányai, Szent Borbála tér.

Az online nevezés április 21-én, vagy a létszámkeret elérésekor zárul.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió