Edzz a szabadban!

 
Evezés, tréning, pingpong, labdarúgás, tollaslabda és sok más egyéb sport kipróbálása állt lehetőségként az érdeklődők előtt nemrég Szőnyben, ahol a Kemence Egyesület adott otthont a címben szereplő mottóval ellátott projektnek. (2020.10.21.)

A helyi állomás programját az Euroshow Kft., a Balatoni Jacht Club partnere szervezte meg. Petőné Parádi Judit, a társaság ügyvezető igazgatója elmondta: sajnálatos tény napjainkban, hogy a hazai felnőtt lakosság egészségügyi állapota nem megfelelő, nem beszélve a fiatal generációról, amely egyre több időt tölt a számítógépek és okostelefonok előtt, hanyagolva a mozgást.

 

A szabadban végezhető sport népszerűsítésével mi ezen az állapoton szeretnénk javítani, hiszen, ha egészségesek vagyunk, az mindenkinek jó! - nyilatkozta Petőné Parádi Judit.

 

Az „Edzz a szabadban!” rendezvényeken rendkívül széleskörű a választék, számos sportban kipróbálhatják magukat az érdeklődők. A vízi mozgásformák közül a sárkányhajózás, a kajak, a kenu és a vitorlázás volt a legnépszerűbb, míg a szárazföldi sportok közül a foci mellett a legkülönfélébb labdajátékokon, és a funkcionális tréningeken vettek részt a legtöbben.

 

A rendezvényen szakértő edzők segítették elsajátítani a különböző sportágak alapjait. A 2018-ban induló projektek a 200 főnél kisebb létszámú településekre is eljutottak.

 

Edzz a szabadban!

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió