Baleset nélkül vezetnek

 
A Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. tatai ünnepségén a baleset nélkül vezető sofőröket jutalmazták. (2015.10.26.)

A volán-vállalatnál a jók közül is a legjobbakat jutalmazták. Németh Tamás vezérigazgató köszöntötte az eseményen megjelenteket. Kiemelte, hogy 2015. mozgalmas éve volt a cég 1600 dolgozójának, de az elkövetkező ennél is izgalmasabb lehet. A társaság állami- és önkormányzati szerződései lejárnak. A piaci versenyhelyzetben pedig pályáznia kell a KNYKK-nak is.

– Képesek vagyunk arra, hogy működtessük, üzemeltessük a közösségi közlekedést a térségünkben – mondta a zrt. első embere. – Erő, akarat és szaktudás áll a mi oldalunkon. A kihívásokra is válasz a mai nap. Hiszen „csak” a legkiválóbbakkal is zsúfolásig megtelt a terem. Azaz van ebben a társaságban annyi potenciál, hogy az évről-évre növekvő igényeknek és a forgalom emelkedéséből adódó újabb és újabb kihívásoknak megfeleljen.

Németh Tamás szólt arról is, hogy a munka értékének elismerése a jutalmazások lényege. Emellett azt is kiemelte, hogy a cég migrációs válság időszakában is helytállt, mégpedig a helyszínen...

A jutalmazottak sorából is kiemelkedett a 2 millió kilométert baleset nélkül vezető Virág Pál, aki ezen elismerésen túl egy aranygyűrűt is átvehetett a vezérigazgatótól.

– Való igaz, talán négy-öt elődöm lehet a cégnél, akinek ennyi futott kilométere volt – hangsúlyozta a hatvanadik életévét betöltött gépjárművezető. – Pedig nehéz úgy a veszélyes helyzeteket elkerülni, hogy a figyelmet mindig meg kell osztani, hiszen adott esetben öt-hetven ember van „mögötted”. Úgy gondolom, aki becsülettel dolgozott egész életében, az nem is tudja ripsz-ropsz abbahagyni a munkát. Azaz ugyan nyugdíjba mentem, de már vissza is jöttem a céghez. Magam is a helyi, illetve a helyközi közlekedésben kezdtem, ám egy ideje úgynevezett különjáratokat vezetek. Itt könnyebben jönnek a kilométerek. Szerintem, a helyi közlekedésben – annyit gyorsult a közlekedés – megtett egymillió kilométer felér az én kettőmmel...

A milliomos sofőrök krémje: 1 millió km-t vezettek balesetmentesen: Deák István (Tatabánya), Horváth János (Oroszlány); 1 millió 250 ezret: Csiffári Ferenc (Esztergom) és Mrázik Géza (Tatabánya) Másfél milliomosok: Ádámszki Sándor (Dorog), Kovács Zoltán (Oroszlány), Ligeti Gyula és Tímár János (Tatabánya). A Szt. Kristóf emlékérem bronz fokozatát Balázs János (Esztergom), arany fokozatát Kretlerné Borka Mária (Oroszlány) kapták. Ezen túl átadták Az év szerelője, -buszvezetője, -ügyviteli dolgozója címeket is.

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió