Vörös Fecót idén még nem győzték le

 
A 14 éves Vörös Ferenc a január elsején bejegyzett Kalló Boksz Klub ökölvívója, öt éve kezdett bokszolni. Kalló László egykori sokszoros magyar bajnok, nevelőedző, a klub névadója keze alatt pallérozódik. Idén még nem talált legyőzőre, megnyerte a diákolimpiát és a Süllős Gyula Emlékversenyt is. (2017.05.11)

Vörös Fecó (Kalló Boksz Klub)

-A Süllős emlékverseny – mondta Kalló László - egyben EB válogató is volt, hiszen ebben az évben rendezik a serdülő Európa Bajnokságot. Fecónak jó esélye van a győzelem után, hogy súlycsoportjában ő képviselhesse Magyarországot. Ebben az évben ez idáig még veretlen, reméljük így is marad!

Kalló László és Vörös Fecó

-Fecó 2003-ban született, másodéves serdülő. Oroszlányban él, annak a Vörös Marcinak a testvére, aki leukémiás lett, és gyógykezelésére az ország gyűjtött. Ő is sikeres ökölvívó volt, a Madár Akadémián bokszol, de egyelőre még nem edzhet úgy, ahogy kellene.

Kalló a lányokkal: Nagy Petra, Vellai Abigél, Viczián Dorka, Szabó Bianka

-Klubunk edzéseit lányok is látogatják – teszi hozzá Kalló László -, egyre ügyesebbek, hamarosan indítjuk őket is versenyeken. A legkisebb közülük Vellai Abigél, aki nagyon tehetséges. Ő is 2003-as születésű, másodéves serdülő, és úgy gondolom, hogy nagyon szép karrier elé néz, ha továbbra is ilyen jó munkát végez.

Vörös Fecó

Fotók: Mazán Tibor

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió