Hírességek Oroszlányban

 
Balzsay Károly világbajnok nagyközépsúlyú ökölvívó, Erdei Zsolt (Madár) egykori profi világbajnok, Kovács „Vipera” Attila, az IBO nagyváltósúlyú világelsője, és Rácz Krisztofer, az anapai serdülő Európa-bajnokság ezüstérmese is megtisztelte jelenlétével a sportcsarnokban megrendezett jótékonysági bokszgálát. (2016.07.09)

Hét város küldöttsége vett részt a boxgálán


Az oroszlányi születésű Vörös Márton a junior világbajnokságon ötödik helyezést ért el, és nagy felfedezettje, reménysége a sportágnak. Jelenleg a Madárfészek Akadémia 63 kilogrammos versenyzője, és egyben Erdei Zsolt pártfogoltja. A fiatal sportolónál nemrégiben leukémiát diagnosztizáltak. Ennek hírére megmozdult a szakág apraja-nagyja, több gyűjtést is rendeztek, hogy enyhítsék a családnak a gyógykezeléssel együtt járó anyagi gondjait.

 

Mint az a gálán elhangzott, az ökölvívó szövetség dolgozói több százezer forintnyi adományt adtak össze, a Madárfészek Akadémia fiataljai egyhavi ösztöndíjukat ajánlották fel, de lehet licitálni egy Gedó György autogramját viselő, illetve a Balzsay Károly és Erdei Zsolt kézjegyével ellátott kesztyűre is.


A gálán egyébként a hazaiak mellett tatabányai, tatai, kisbéri, ajkai, veszprémi és balatonfüredi boksztehetségek léptek a ringbe, a következő jótékonysági akcióra pedig augusztusban kerül sor.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió