Box gála profi meccsekkel

 
Szeptember negyedikén, Tatán a Művelődési Házban rendezett box gálát a Flórián Béla vezette Tatai Box Club. 22 amatőr mérkőzés mellett két profi találkozóra is sor került. (2016.09.06)

Ökölvívó-gála Tata  

 

 

A rendezvényt Michl József, Tata polgármestere nyitotta meg, aki örömmel konstatálta, hogy a nézőközönség megtöltötte a színháztermet. Bizodalmát fejezte ki, hogy még sok, hasonlóan színvonalas rendezvénynek adhat otthont a város.

 

Michl József megnyitója

 

A gála a kicsik, serdülők és ifjúságiak bemutató mérkőzéseivel kezdődött. Az eseményen a házigazda tataiak mellett részt vettek tatabányai, oroszlányi, kőszegi, budapesti (Vasas, MTS), székesfehérvári öklözők, a nemzetközi jelleget pedig a felvidéket Galánta sportolói biztosították.

 

A közönség  Serdülők mérkőzése

 

A bemutató küzdelmek mellett sor került a Közép-dunántúli Regionális Központ - Galánta nemzetközi csapatbajnoki összecsapásra is, amelyet szoros küzdelemben a hazaiak nyertek.

Serdülők bemutatója  Csapatbajnoki

 

A hosszúra nyúlt délutánt két profi találkozó zárta, mindkettő kiütéssel végződött. Először a kisváltósúlyú Csereklye Attila (5-2-0) tett pontot a negyedik menetben egy hatalmas KO-val a Somogyi János (1-0-0) elleni mérkőzésre. Ezt követően Szlovák Bajnoki Címmérkőzésen Máté Ádám (23-10-0) technikai KO-val diadalmaskodott Kanalas Dávid (16-15-0) ellen az első menetben.

 

Csapatbajnoki mérkőzés  Nem kisasszonyok sportja

 

A profi mérközések supervisora Győryné Tóth Zsuzsanna, a Magyar Profi Ökölvívószövetség vezetője, a mérkőzésvezető és pontozóbíró pedig Flórián Béla (WBC és EBU nemzetközi bíró) volt.

 

KO a negyedik menetben  Máté Ádám ezzel az ütéssel lett szlovák bajnok

 

Fotó: Mazán Tibor

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió