Streetball Oroszlányban

 
A 20. Streetball Challenge negyedik állomásának Oroszlány ad otthont június 30-án, amikor a nevező csapatok 15 helyszínen döngethetik a palánkokat. (2012.06.17.)

A 20. Streetball Challenge negyedik állomásának Oroszlány ad otthont június 30-án, amikor a nevező csapatok 15 helyszínen döngethetik a palánkokat. (2012.06.17.)

 A város életében nem mindennapi kosárlabda esemény kapcsán már zajlanak az előkészületek, az önkormányzati parkoló sportcsarnok előtti részét munkagépek „lepték el” a napokban.

Mint Beck Ferenc, az Oroszlányi Sport Egylet elnöke elmondta, a felgyűrődött, töredezett aszfalt zavarta volna a játékot, ezért az OSE vállalta, hogy elvégezteti a mintegy 300 ezer forint értékű munkálatokat. A terület 150 négyzetméteren újul meg, így már ott sem lesz akadálya, hogy a csapatok és szurkolóik örömüket leljék a játékban.

A nevezések száma is szépen gyarapodik: 15 hazai csapat indulása értelemszerűen biztos, de már Tatáról, Székesfehérvárról, Komáromból és Észak-Komáromból is érkezett visszajelzés. A szervezők még Sopronból, Győrből és Budapestről várnak együtteseket. Itt lesz Oroszlányban június 30-án a város híres szülötte, Zsolnay Gyöngyi is, aki nem csupán játékosaival, de férjével együtt érkezik. „Hab a tortán”, hogy a népszerű televíziós, Vujity Tvrtko a szpíkeri feladatok mellett azt is vállalta, hogy a VIP családi meccsen pályára lép.

A 20. Streetball Challenge oroszlányi fordulójára még mindig lehet nevezni a 3+1 fős csapatokkal a Csobbanó Városi Uszodában reggel 7 és este 7 óra között (2840 – Oroszlány, Fő tér 4., telefon: 06 34 560 245), vagy a Központi Streetball Irodában (telefon: 06 30 270 71 79, e-mail: streetballnet@streetballnet.hu), illetve bővebb információ kérhető Kláris Zoltántól a 06 70 941 15 02-es telefonszámon.

 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió