A nyergesi lányok is kivették részüket a sikerből

 
Írországban, Dublinban rendezték a WAKO Utánpótlás Kick-Box Világbajnokságot, ahová közel 50 ország, majd 1800 sportolója érkezett, hogy Világbajnoki címet szerezhessen. Köztük volt a Nyergesújfalu SE két kiváló kick-boxosa, Tóth Vanessza és Schmidt Zsófia is, akiket Hirsch Viktor és Szántó Sándor kísért el a megmérettetésre. (2016.09.20)

Kick-box Nyergesújfalu

 

Örömteli hír, hogy a magyar válogatott 15 arany, 17 ezüst és 24 bronzérmével az éremtábla 5. helyén végzett, ebből Tóth Vanessza egy bronzéremmel gazdagította a válogatott és az SE érmeinek számát.


Zsófi kick-light és light-contact szabályrendszerben is kvótát szerzett, remekül küzdött minden mérkőzésén, sajnos a dobogóra ezúttal nem állhatott fel, nyertes mérkőzése is jól mutatta, hogy helye van ebben a mezőnyben, de idősebb ellenfelein nem tudott felülkerekedni.
Vanessza is mindkét szabályrendszerben lett válogatottságot, kick-light-ban a dobogó 3. fokáig küzdötte fel magát és büszkén vehette át bronzérmét. Light-contact szabályrendszerben a legjobb 8 között búcsúzott a versenytől.
A lányok végig edzették az egész nyarat, két edzőtáborban is részt vettek, a táborok között pedig itthon készültek napi két edzéssel. Büszkék lehetünk rájuk, és bátran állíthatjuk őket példaképként korosztályuk elé. Kitartásból, szorgalomból és küzdeni akarásból ismét kimagaslóan teljesítettek.


Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Nyergesújfalu Város Képviselőtestületének, Lábatlan Városának és a szülőknek az anyagi támogatásért, köszönjük a sok bíztató üzenetet és gratulációt!

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió