Megyei sportszakembereket díjaztak Telkiben

 
Közel 900 gyerek és fiatal nyitotta meg a Bozsik-tanévet Telkiben.A programban 150 ezren vesznek részt. Díjazták a projektben résztvevő pedagógusokat is, köztünk megyénk pedagógusait, edzőit.(2019.09.30)

A fesztiválra az UEFA és a FIFA képviselője is ellátogatott.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a szokásokhoz híven szombaton megtartotta az OTP Bank Bozsik-program tanévnyitó fesztiválját az MLSZ Edzőcentrumban, a Globall Football Parkban.

A gyerekeket kiváló futballidő fogadta az egész napos rendezvényen, ahol az 5-6 éves óvodás, valamint az általános iskola 1-4. osztályos kisfiúk és kislányok Grassroots Fesztiválon vettek részt; míg a nagyobbak tornarendszerben mérték össze tudásukat – a középiskolások az idén is megrendezett Fair Play Cup kereteiben.

Az esemény idén is egybeesett az UEFA Grassroots Héttel, amelyet minden évben az amatőr futball népszerűsítésére szervez az európai szövetség, az MLSZ pedig idén is csatlakozott a nemzetközi rendezvénysorozathoz.

A megnyitó ünnepségen részt vett Nyilasi Tibor, egykori hetvenszeres válogatott labdarúgó, az MLSZ elnökségi tagja, felszólalt Kovács Szilveszter Grassroots-igazgató is. A rendezvényt megtisztelte Jorge Diaz, a FIFA grassroots managere és Olivier Doglia UEFA Development manager is, akik szintén szóltak a megjelentekhez. A megyei igazgatóság igazgatója Khéner László valamint Csák Albert grassroots koordinátor és Magyar Sándor Bozsik koordinátor is jelen volt az eseményen.

 

A fesztiválon 2012-óta díjazzák óvodapedagógusokat, pedagógusokat, edzőket. Az elismerés értékét növeli, hogy a helyi kisközösségek jelölik az arra érdemes embereket, megyénkből a következő szakemberek lettek idén díjazva:

1. Boda Árpád

2. Fekete Zoltán

3. Gindl Géza

4. Györgyné Körmöczi Renáta

5. Kiss László

6. Kondár Istvánné

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió