Labdarúgó NB II.: Peches vereség Budaörsön

 
 Az FC Tatabánya nem játszott rosszul az NB II. idénynyitóján, ám peches körülmények között 1-0-s vereséget szenvedett a jó képességű Budaörs otthonában. (2008.08.11.)
Labdarúgó NB II.: Peches vereség Budaörsön
Az FC Tatabánya nem játszott rosszul az NB II. idénynyitóján, ám peches körülmények között 1-0-s vereséget szenvedett a jó képességű Budaörs otthonában. (2008.08.11.)
 
Budaörs - FC Tatabánya 1-0
 
Budaörs, 500 néző, vezette: Király (Bölcskey, Schuszter) 
 FC Tatabánya: Dénes Zsolt – Gellér Gábor (Szolnoki Péter 74'), Nagy Csaba, Vámosi Csaba, Almási László (Faragó Bence 84'), - Kertész Péter, Farkas Viktor, Vass Norbert, Kollár Dániel (Jakab János Róbert 89') , - Jesus Angel Flores, Dombai Viktor

Gólszerző: Farkas János
 
Lejátszotta első NB II-es mérkőzését az FC Tatabánya Budaörsön. Kellemes idő fogadta a játékosokat és a nézőket. A találkozót a vendégek kezdték jobban. Az első 5 percben Vass Norbert két hatalmas lövése okozott gondot a hazai kapu előtt.  Sajnos, mindkét lövés centikkel ment fölé. Az első félidőt a Tatabánya uralta, rengeteg helyzet adódott az agresszívan és lelkesen játszó együttes előtt. A nézők egy jó színvonalú első félidőt láthattak. A legnagyobb helyzet Dombai Viktor nevéhez fűződik, akinek a lövése centikkel pattogott el a kapufa mellet.
      A második játékrész legelején szinte középkezdésből előnyhöz jutott a Budaörs. Ez a bekapott gól összezavarta a fiatal alakultatott. Sajnos ez a találat megpecsételte a második 45 perc játék képét, a hazaiak védekeztek, a Tatabánya pedig megpróbált gólt szerezni. A második játékrész végén több lehetősége is adódott a zöld-fehéreknek, mivel a vendégek megpróbáltak kiegyenlíteni, és ezért kitámadtak.
 
Dajka László: – Úgy gondolom szervezetten futballoztunk. Az első félidőben előnyre is tehetünk volna szert, komoly lehetőségeink voltak, sajnos azok kimaradtak A második félidőben egy figyelmetlenség mait megkaptuk azt az egy gólt, és utána csak rohantunk a mérkőzés után. Sokat birtokoltuk a labdát, úgy érzem a döntetlen igazságosabb lett volna.
 
 
Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió