A Feyenoord nem felejti Kiprich Józsefet

 
Feyenoord: 40 oldalas különszám a „tatabányai varázsló” tiszteletére. Kiprich 1989 és 1995 között játszott a rotterdami csapatban, a szurkolók a mai napig „tatabányai varázslóként” emlegetik.(2020.05.02)  

A magyar támadó 1993-ban bajnoki címet szerzett a Feyenoorddal, összesen négy kupát nyert, 168 mérkőzésen 64-szer volt eredményes.

Utolsó meccse az 1995. májusi, FC Volendam elleni győztes kupadöntő volt, melyet követően csapattársai egy tiszteletkörre vitték vállukon.

„Rendkívül felemelő érzés, hogy egy ilyen nagy klubnál ennyi idővel később is emlékeznek rám – mondta az NSO kérdésére válaszolva Kiprich József, akivel pénteken Skype-on készítettek interjút a megjelenő laphoz. A rotterdami évekkel kapcsolatos kérdésre elmondta: – Az egész hatéves időszak nagyszerű élmény volt, az elején nehezen akart beindulni a csapat, de aztán két év után már nagyjából ott voltunk, ahol szerettünk volna tartani, remek időszaka volt pályafutásomnak a rotterdami.”

Kiprich már ahhoz a légiósgenerációhoz tartozott, amelynek tagjai 30 éves koruk előtt külföldre szerződhettek, a tatabányai futballista 26 évesen került ki a Feyenoordhoz.

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió