Komárom a Nemzeti Regattán

 
A Balatoni Hajózási Zrt. Siófok város támogatásával a MOL Nagyon Balaton elnevezésű rendezvénysorozatának keretében kétnapos fesztiválra invitálta hazánk településeit. A siófoki turisztikai seregszemlén 38 település között Komárom is részt vett. (2017.06.20)

Nemzeti Regatta 2017.

A Nemzeti Regattán a Bolehradsky Szilveszter, Czunyi Zsolt, Szokolai Katalin, Csonka Éva, Marics László, Székely Attila, Bartal Mónika, Bagócs Katalin, Székely Mária, Schlay József és Balogh Márta összeállítású sárkányhajós csapatunk negyedik helyezést ért el.

A regattán a Magyar Vitorlás Szövetség szakmai bonyolításában amatőr vitorlásversenyre is sor került, ahol a komáromiak az első futam harmadik helyezettjeként a középdöntőben végeztek.


A városok bemutatták nevezetességeiket, idegenforgalmi értékeiket. Komáromot a Tourinform iroda munkatársai népszerűsítették, de fellépett a Garabonciás Néptáncegyüttes két párosa is. Standunkon komáromi dunai halászlé és Jókai bableves készült, melyhez a Kősziklás Pincészet kínált kiváló borokat. A szakácsok Kocsis Sándor és Czakó Zsolt voltak.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió