A legjobb diákokat köszöntötték Oroszlányban

 
Megtelt a művelődési központ kamaraterme, ahová a település általános és középfokú iskoláiból a jól tanuló, jól sportoló diákok, illetve edzőik, felkészítőik kaptak meghívót, hogy átvegyék a jól megérdemelt városi elismeréseket. Az ünnepségen Rajnai Gábor alpolgármester köszöntötte az ünnepelteket, s külön üdvözölte azokat, akik a háttérből segítették a tanulókat: a pedagógusokat, az edzőket, a tehetséggondozókat, valamint a munkához biztos hátteret biztosító szülőket. (2016.11.24)

Jó tanulók, jó sportolók Oroszlányban


- Örömmel rázok kezet önökkel, akik sokat tettek iskolájuk és sportegyesületük hírnevének megőrzéséért és ezáltal Oroszlány jó hírnevét is öregbítették, sokszor az országhatáron túl. Van okunk büszkének lenni, - mondta az alpolgármester – hiszen idén a képviselőtestület döntése értelmében tíz fiatal érdemelte ki ezt az elismerést.
- Meggyőződésem, hogy e kiváló teljesítmények segítői nemcsak az eredmények elérésével foglalkoztak, hanem nagy hangsúlyt fektettek a saját egyéniség kialakítására és megszilárdítására, a szellemi nevelésre, valamint a szorgalom, kitartás és akaraterő fokozásában is nagy szerepük volt. Bízom abban, hogy a jó eredményt elért fiatalok példája nyomán évről évre többen, és jobban bizonyítják majd, hogy érdemes áldozatot hozni, mert a befektetett munka mindig megtérül – fogalmazott Rajnai Gábor.
A díjak átadása előtt a jelenlévő vendégek egy kis összeállítást tekinthettek meg Oroszlány diáksportjáról, amit Molnár Kristóf gitárjátéka kísért.

Jó tanulók, jó sportolók:
Márkus Réka, Oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium (karate)
Papp Zsüliett, Oroszlányi József Attila Általános Iskola (karate)
Szlezák Anna, Oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium (karate)
Konkoly Alida Lili, Oroszlányi Havas Béla Gimnázium (súlyemelés)
Oláh Natália, Oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium (súlyemelés)
Borsi Levente, Oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium (kosárlaba)
Szerb Krisztián, Oroszlányi Benedek Elek EGYMI (úszás)
Takács Nikolett, Oroszlányi Benedek Elek EGYMI (atlétika)
Vasi Nóra, Oroszlányi Hamvas Béla Gimnázium (kajak)
Szlobodnik Zsanett, Oroszlányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola (kajak)
Kasszány Klaudia és Virág István a Benedek Elek EGYMI tanulói kimagasló sporteredményükért külön polgármesteri jutalomban részesültek.

A felkészítő testnevelő tanárok: Varga Mihály, Shön Martin, Hartmann-né Drexler Ilona, Vargáné Bótai Gyöngyi, Kovácsné Kelemen Valéria és Lovrity Ingrid.

Edzők: Péter Gábor, Likerecz Attila, Kláris Zoltán, Németh Dávid és Kozák Sándor.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió