Erős emberek Oroszlányban

 
Több, mint négyszázan érkeztek szombaton a Bányászati Múzeumba a városból és a környező településekről, hogy szurkoljanak a Visegrádi Négyek erős embereinek csapatversenyén, különösen a főszervező, Fekete László fiainak. (2017.08.21)

Visegrádi Négyek csapatverseny

Lazók Zoltán polgármester köszöntötte a cseh, lengyel, szlovák és hazai párosokat, majd rögtön emberes feladattal indult a vetélkedés: különböző súlyú kőgolyókat kellett átemelni az akadályon, s ebben a magyarok bizonyultak a legjobbnak, ugyanis csak nekik sikerült a 200 kilóssal is megbirkózni.

A szponzor, Bridgestone 450 és 600 kilós gumikerekeinek forgatásánál aztán sajnos megsérült a szlovák együttes egyik embere, akit kórházba is kellett szállítani, így már csak három párosnak maradt esélye a győzelemre.

Következett a Grundfos 110 kilós szivattyúival való 60 méteres futás, amit szintén a hazaiak nyertek, majd a 9,3 tonnás csilleszerelvény húzás.
Az utolsó szám előtt már csak a magyar és a cseh csapatnak volt esélye a győzelemre. Ez súlyok emelésével kezdődött, és 240-270 kilós súlyok lépcsőn való feljuttatásával folytatódott. A nézők fergeteges biztatása mellett ezt a számot is sikerült megnyernie a Fekete fiúknak, így Magyarország erős emberei győztek a cseh, lengyel és szlovák párosok előtt.

A hatalmas ovációval kísért eredményhirdetés után pedig következett a közös fotózás, a szelfik készítése, s annak konstatálása, hogy nagysikerű, sokakat megmozgató rendezvényt sikerült megrendezni a Bányászati Múzeumban az önkormányzat támogatásával.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió