Birkózó Serdülő Szabadfogású Magyar Bajnokság

 
A Tatabányai Sport Club birkózói eredményes hétvégét zártak Győrben, a Birkózó Serdülő Szabadfogású Magyar Bajnokságon. (2019.05:05)

Az előző napi diák II és a felnőtt ob. után a serdülő korosztályban 191 induló lépett szőnyegre a magyar bajnoki címekért és a dobogós helyezésekért. A kék-fehér színeket 7 sportoló képviselte mondhatjuk eredményesen.

Nagyon pozitív meglepetés volt az 52 kg-os Ábrahám Benjamin aki 22 induló közül ragyogó birkózással lett bronzérmes. Ugyancsak a dobogó 3. fokára léphetett fel kiváló teljesítménnyel a + 85 kg-ban Lakatos György 15 induló közül , aki a döntőbe jutásért a minimális különbséggel 1 : 1 -re kapott ki csupán.

A 85 kg-os súly csoportban Mislai Bence  a pontot érő 5. hely végzett. További indulóink közül a 38 kg súlyban Zóni Dániel egy győzelem után nagyon szoros küzdelem alulmaradt Bp. Honvédos riválisa ellen és mivel ellenfele nem jutott a döntőbe így sajnos már tovább nem birkózhatott. Beck Szabolcs, Beck István és Madaras Krisztián küzdelmes mérkőzések után sajnos nem került az első 6 helyezettek közé. Mindenesetre a látottakkal és az eredményekkel elégedettek lehetünk.

 

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió