Szezonzáró aikidós edzőtábor

 
Az Aikido Alapítvány húszéves fennállását ünnepli. A Tatai AC tornacsarnokában tartott egyhetes szezonzáró edzőtábor a rendezvénysorozat utolsó előtti állomása volt. (2014.07.09.)

Az Aikido Alapítvány húszéves fennállását ünnepli. A Tatai AC tornacsarnokában tartott egyhetes szezonzáró edzőtábor a rendezvénysorozat utolsó előtti állomása volt. (2014.07.09.)

 

A több mint ötvenfős edzőlétszám mellett civil látogatók is szép számmal látogatták Elsner László 6. danos mester tréningjeit. A tábor kiemelt célja volt az Aikido Alapítvány klubjai számára való közös edzés biztosítása, technikai útmutatás a tanárok számára, és a már több mint húsz éve formálódó közösségi érzés további erősítése.

– Nagyon sok ember fordult már meg az évek során nálunk a tatamin hosszabb-rövidebb időre, közülük sokan már a gyermeküket hozzák el az edzésekre – emelte ki Elsner László sensei a húszéves hazai és nemzetközi szinten is működő alapítványi sportmunka jelentőségét, s méltatta a Szlovákiában élő határon túli magyarokkal való közös munkát és a szlovák-magyar kapcsolatok erősítését.

– Örülünk, hogy a tatai önkormányzat is hozzájárult támogatásával a tábor színvonalának emeléséhez és az aikido népszerűsítéséhez. Köszönjük Michl József polgármesternek és képviselő társainak. Az Aikido Alapítvány a húsz év folyamán valódi családdá forrt össze, mely remélhetőleg tovább gyarapszik az elkövetkezendő években, gyakorolva Ueshiba Morihei szeretetre épülő, életigenlő művészetét – tette hozzá Elsner László a szezonzáró edzőtábort értékelve.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió