Magyar Kupa: Négy között a Grundfos

 
A Tatabánya NB I. B keleti csoport éllovasának, a Fradinak az otthonában is nyerni tudott 24-19-re, ezzel pedig kivívta a jogot a Magyar Kupa debreceni négyes fináléjában történő részvételre. (2017.03.18)

Négy között a Grundfos
            

A találkozó elején tompán kézilabdáztunk. A mieinken érződtek a fáradtság jelei, de ez nem meglepő, hiszen mostanában háromnaponta tétmérkőzésre „kényszerül” a Matics-csapat. Szerencsére, a védekezésünk most is elég hatékony volt, és ehhez „valódi” kapusteljesítmény is párosult.
Szünet után a tovább javult a játékunk, és amíg a meccs kezdetén Vujovics parádézott, most Bozovics vitte elől a prímet, mind az öt gólját ekkor szerezte a baloldali átlövő, és ezzel – ha kellett – átlendítette a kékeket a holtpontokon. Miközben Szöllősi Balázs is jócskán hozzátett a sikerhez. A végére nem is maradtak eldöntendő kérdések, mert Szöllősiek mindenre „megadták” a választ, magabiztos győzelmet aratva, annak a Ferencvárosnak az otthonában.

Kézilabda Magyar Kupa, férfi, negyeddöntő:


FTC – Grundfos Tatabánya KC 19-24 (10-12)


Budapest, Népliget, 350 néző, vezette: Kékes P., Kékes Cs.
Tatabánya: Székely M. – Vujovics 5(3), Bozovics 5, Szöllősi B. 5, Vranjes 2. Grigoras 4, Harsányi. Csere: Tóth M. (kapus), Juhász Á. 2, Sipos A., Leimter, Ilyés, Dénes, Szöllősi Sz. 1. Edző: Matics Vladan.


Kiállítások: 2, illetve 6 perc.
Hétméteresek: 2/2, illetve 4/3.


Kontra Zsolt, technikai vezető: - Nagyon örülünk, hogy ott lehetünk a legjobb négy között a kupában.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió