Kemsport

Kupa-bronzot ünnepelhetett a Grundfos-Tatabánya KC

 
Miután a Szeged ellen nem sikerült a döntőbe jutás (20:28), kiélezett meccsen győzte le a Grundfos Tatabánya KC a Csurgót a Magyar Kupa kisdöntőjében, így végül a kék-fehéreké lett a bronzérem. (2017.04.16)

MK bronz a Csurgó ellen
 
A mérkőzést 23-18-ra nyerte meg a Tatabánya, végig kiélezett küzdelemben. A sérült Harsányit és a belázasodott Bozovicsot nélkülöző Tatabánya egy kemény, agresszívan védekező Csurgóval találta magát szembe. A fordulatos első félidőt óriási test-test elleni küzdelem jellemezet. Bár a hullámzó játék során a Tatabánya többször is előnybe került, ám vezetését nem sikerült megőriznie.

A szünet után pedig egy, a végletekig kiélezett második játékrész következett. Itt jól kezdtek a kék-fehérek. Úgy tűnt, magukhoz ragadják a kezdeményezést, ám a kimaradt ziccerekkel és büntetőkkel ismét magára húzta a somogyországi alakulatot. A Matics-legénység azonban így is több alkalommal háromgólos vezetésre tett szert, de ez sokáig mégsem tűnt elegendőnek. A hajrában aztán a csurgóiak szinte képtelenek voltak tartani a fordulást követően szárnyaló Szöllősi Balázst és Vranjest (előbbi 8, utóbbi 5 gólt lőtt), illetve csak elvétve tudtak túljárni a remek napot kifogó Székely kapus eszén.

Matics Vladan: - Jól védekeztünk, jó volt a kapusteljesítményünk, pedig indításokból sokat hibáztunk, és ezzel sokáig meccsben tartottuk a Csurgót. A végén azonban már okosan játszottunk.

A kemma.hu cikke nyomán

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió