MK: 64 között a Tatabánya és a Dorog

 
Megyesi László büntetőből szerzett góljával megverte a másodosztályú Sopront a Tatabánya FCE a Grosics-stadionban, így a Magyar Kupa második körébe jutott. 2–0-s győzelmet aratott a Dorog Komáromban, a Magyar Kupa főtáblájának első fordulójában, ezzel Schindler Szabolcs csapata szintén továbbjutott. (2017.09.21)

Magyar Kupa, 1. forduló
Tatabánya FCE – Soproni VSE 1–0 (0–0)
Tatabánya, Grosics Gyula stadion. Vezette: Fenyvesi Sz. (Baghy, Csatlós)
Gólszerző: Megyesi (68., 11-esből)

A Tatabánya az első játékrészben taktikus játékkal tartotta a döntetlent, egyenrangú ellenfele volt a vendégcsapatnak. A második félidőben már előjött a kondícionális különbség a két csapat között, de a TFCE nemcsak, hogy megszerezte a vezetést, de nagy harcban meg is tartotta előnyét, így hatalmas bravúrt végrehajtva bejutott a második fordulóba.

Magyar Kupa, 1. forduló
Komárom VSE – Dorogi FC 0–2 (0–0)

Az első félidőben a „megye egyes” Komárom méltó ellenfele volt a másodosztályú Dorognak, így 45 perc után 0–0 állt az eredményjelzőn. Schindler Szabolcs a szünetben két cserével, Nagyházi Dávid és a veterán Sitku Illés pályára vezénylésével igyekezett felrázni a csapatát, aminek meg is lett az eredménye: a 66. percben Szedlár talált a kapuba. Négy perccel a rendes játékidő lejárta előtt Simon Attila biztosította be a dorogi továbbjutást.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió