Megyénk nyerte az U16-os régiós tornát

 
Félévente rendezik meg az U19-es és U16-os korosztályokban a Közép-Dunántúli Regionális Tornát, amelyen Komárom-Esztergom megye válogatottjain kívül részt vesz Fejér és Veszprém megye is. Martonvásáron tartották a megmérettetést, ahol az U16-os Komárom-Esztergom megyei fiatalok megnyerték a tornát, az U19-es korosztály pedig csak gólkülönbséggel lett második. (2017.05.05)

Az U 16-os megyeválogatott

A viadalon a megyei bajnokságokban szereplő játékosok vettek részt. Az U16-osok szövetségi edzője Gombola Gábor, az U19-es csapaté pedig Schäffer Antal.
Gombola Gábor, az U16-osok szövetségi edzője elmondta, ősszel Komárom-Esztergom megye rendezte ezt a tornát, de akkor is a mieinknek sikerült diadalmaskodni. Annak a csapatnak a gerince játszott most is, a keret ezúttal egyébként tizenkilenc játékosból állt.

– A behívott futballisták Lábatlanról, Csolnokról, Piliscsévről, Sárisápról, Zsámbékról, Oroszlányból, Vértessomlóról és Ácsról érkeztek – részletezte Gombola Gábor. – Az első meccset Veszprém megyével vívtuk, őket 5-0-ra vertük meg, csapatként is jól funkcionáltunk, annak ellenére, hogy nem volt előtte közös edzésünk, gyakorlásunk. A második mérkőzésen a házigazdákkal, Fejér megyével csaptunk össze. Az első félidőben 2-0-ra vezettünk, aztán sok helyzetet kihagytunk, és felhoztuk az ellenfelet, végül 3-3-mal zártuk a találkozót. A jobb gólaránynak köszönhetően nyertük meg a tornát. Úgy gondolom, a játékosok hozzáállása megfelelő volt, átérezték a válogatottbeli szereplés jelentőségét, és ennek tudatában mindenki fegyelmezetten focizott. A helyzetkihasználáson azonban van még mit javítani. Az utolsó passzokba hiba csúszott sokszor, és sokszor ez meg is bosszulta magát. Összességében elégedett vagyok, az egyesületek büszkék lehetnek a srácokra, megfelelő színvonalon tudtuk képviselni a megyét – hangsúlyozta Gombola Gábor.

Eredmények:
U16:
Komárom-Esztergom–Veszprém 5-0
Fejér-Veszprém 2-0
Fejér-Komárom-Esztergom 3-3

 Végeredmény:
1. Komárom-Esztergom 4 pont
2. Fejér 4 pont
3. Veszprém 0 pont

U19:
Komárom-Esztergom–Veszprém 2-0
Fejér-Veszprém 4-0
Fejér-Komárom-Esztergom 0-0

Végeredmény:
1. Fejér 4 pont
2. Komárom-Esztergom 4 pont
3. Veszprém 0 pont

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió