Megyei MLSZ elnökségi ülést tartottak

 
Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága elnökségi ülést tartott Tatabányán, a megyeházán. Napirenden volt a 2017-18-as felnőtt és utánpótlás versenykiírás is. A szakmai előrelépés érdekében az U19-es bajnokság más lebonyolítási rendjének változásáról is szót ejtettek. (2017.04.16)

Khéner László és dr. Kancz Csaba


- Fontos kérdés, hiszen az április 18-ai ligaértekezleten a sportszervezetekkel is megvitatjuk ezt – hangsúlyozta dr. Kancz Csaba megyei társadalmi elnök.  – A női bajnokság küzdelmei sikeresen zajlanak, ezért egy korosztályt feljebb lépve az U19-es és U17-es bajnokságokat is ki fogja írni az igazgatóság.
Az elnökség döntött arról, hogy a májusban elinduló megyei kupa díjazása a győztesnek 300.000 Ft, a második helyezettnek 200.000 Ft lesz. A grémium határozott a kedvezményes pályák megépítéséről is. Első körben hét igénylést fogadott el az elnökség. Az első két helyen a rédei, illetve a szomódi pályázatot támogattuk. A lábatlani önkormányzat kérelmét a megyei keretet is figyelembe véve tartaléklistára került – tette hozzá dr. Kancz Csaba.
Khéner László megyei igazgató tájékoztatta az elnökséget a teqball pályázatok első és második köréről. A megyei klubok tíz százalék önrész mellett igényelhettek teqball asztalt. Az első körben hét igénylés lett elfogadva, a Vértessomlói SK, a Lábatlani ESE, a Komáromi VSE, a Kecskéd KSK, a Vértesszőlősi SE, az Etei SE és a Tatai AC kapott támogatást. A második körben további tizenhárom klub kaphat juttatást a megyei keretnek megfelelően.
Az igazgató tájékoztatta az elnökséget a 2017-2018-as TAO értékelési alapelvekről, valamint döntöttek több megyei bizottsági tag kinevezéséről és visszahívásáról is.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió