Labdarúgók és játékvezetők bálja Tatán

 
Ebben az esztendőben a Tatai Edzőtáborban rendezték meg a megyei labdarúgók és játékvezetők bálját. A hagyományos eseményen csaknem százan vettek részt, többek között Erős Gábor, az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága társadalmi elnökségének tagja, Kassai Viktor nemzetközi sípmester, dr. Kancz Csaba, megyei társadalmi elnök, Khéner László megyei igazgató, Pintér Csaba, a profi játékvezetői keret tagja, Komárom-Esztergom megyei instruktor, illetve szűkebb hazánk aktív, és pályafutását már befejező neves futballista. (2017.02.03.)

Bíróbál TatánA rendezvényen egyébként több díjat is átadtak. A megye legjobb sípmestere Kiss László lett, a legeredményesebb játékvezető asszisztensnek járó elismerést Bábszki Gábor érdemelte ki, a legtehetségesebb 25 év alatti játékvezetőnek Frank Viktort választották.


Horváth Sándor, az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága játékvezető bizottságának elnöke értékelte a 2016-os évet. Az országos kerethez tartozó munkatársak közül beszélt Kassai Viktorról, aki ismét remek évet zárt. A BL-ben nagyon sok, nehéz meccs jutott neki, számos Eb-válogatott selejtező mérkőzést vezetett, a kontinensviadalon ráadásul a döntőig kint tudott maradni, ott pedig tartalék játékvezetőként működött. Emellett egyetlen európai játékvezetőként Japánban járt az év végén, a klub vb-n, ahol szintén részvevője volt a finálénak. 2016-ban a világ harmadik legjobb játékvezetőjének választották meg, amihez szívből gratulálunk!
Horváth Sándor hozzátette, Erős Gábor a korhatár betöltése miatt év végén befejezte játékvezető asszisztensi pályafutását, akire nagyon büszkék vagyunk az elért eredményei miatt. Hosszú éveken keresztül Kassai Viktor első számú asszisztense volt, akivel bejárta a világ összes, jelentős futball szentélyét.
Az elnök elmondta, összesen tizenhét státusszal voltak érdekeltek az országos keretekben 2016-ban, ami igencsak jónak számít.
A kötelező feladatok mellett, továbbra is az ország egyetlen megyéjeként, a nyár folyamán eljuthattak játékvezetőik Franciaországba és Portugáliába neves nemzetközi ifjúsági tornákra.


Bíróbál TatánDr. Kancz Csaba megyei társadalmi elnök is megköszönte a játékvezetői bizottság elnökének, Horváth Sándornak, és a bizottság tagjainak az áldozatos munkáját. - Nincsenek könnyű helyzetben a futballbírók, hiszen folyamatos célkeresztben végzik munkájukat. Meg kell becsülni azokat, akik a hétvégi szabadidejükből áldoznak arra, hogy a megyei futballbajnokság mérkőzésein közreműködjenek. A meglévő nehézségek mellett azonban örvendetes, hogy az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága a játékvezetőkkel karöltve sikeres toborzási és média kampányt folytatott az elmúlt hónapokban, ennek pedig az lett az eredménye, hogy huszonnyolcan jelentkeztek a tanfolyamra. A sikeres vizsgát követően pedig segíteni tudnak a megyei labdarúgó életben is. Gratulálunk Kassai Viktor fantasztikus évéhez is. Aki amellett, hogy a világ harmadik legjobb játékvezetője lett, Japánban ő volt, aki elsőként alkalmazta a videóbírót. Erős Gábornak szintén sok köszönet jár az aktív pályafutásához, de természetesen a jövőben is számítunk a munkájára a megyei társadalmi elnökségben – emelte ki.


A program végül vacsorával és kötetlen, jó hangulatú beszélgetéssel zárult. Húsz éves játékvezetői tevékenységért Baranyai László, Klotz Tamás, és Kovács István vehetett át elismerést, tíz éve vizsgázott: Fiderman Máté, öt éve vizsgázott: Balász Kornél, Barta Szabolcs, Büki Ferenc, Drexler Dávid, Erdélyi Dániel, Erős Dávid, Gaszner Tamás, Koller Péter, Kolonics Gábor, Nagy Gábor Ferenc, Révész Csilla, Szeibert Philip, Szijártó Márton, Tomacsek Balázs, és Villám Csaba.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió