KEM Szuperkupa szőlősi győzelemmel

 
Szuperkupadöntővel vette kezdetét a megyei futballszezon, legalábbis ami a két érintett csapatot illeti. A megyei első osztály bajnoka, a Vértesszőlősi SE, valamint a Megyei Kupa győztese, a Zsámbéki SK csapott össze. A győzelmet a Vértesszőlős szerezte meg, miután 3-1-re le tudta győzni Almásfüzitőn a Zsámbék csapatát. (2017.08.05)

Szőlősi győzelem a Szuperkupában

Kiprich József, a Vértesszőlős vezetőedzője: Ezt egy bravúrnak gondolom, mert el kell ismerni, hogy 60-70 percig bírtuk a meccset, a Zsámbék pedig nyomott minket. Szerencsére kibírtuk, és a végén tudtunk lőni egy gólt. Gratulálok a csapatomnak a helytállásért!

Bodó László, a Zsámbék technikai vezetője: Kavarognak a gondolatok bennem... Az első félidőben két focizni nem akaró csapat közül a Szőlősnek jött ki jobban. A másodikban már próbáltunk mindent megtenni, óriási ziccereket hibáztunk, mellé pedig még egy tizenegyest is. Óriásit csalódtam a csapatom hozzáállásában, erre még a meleg sem mentség. Köszönjük a szurkolóinknak, hogy ilyen szép számban elkísértek, és elnézést kérek tőlük.

Vértesszőlősi SE-Zsámbéki SK 3-1 (2-0)

Vértesszőlős: Giber - Hanikám, Matláry, Bencsik M., Müller Z., Szappanos, Szőke, Szerencse (Gulyás, 76.), Plotár, Bognár F., Hegedűs M. Vezetőedző: Kiprich József.

Zsámbék: Sándor P. - Marticsek, Juhász Á., Sugár B., Mann, Király Z. (Magyar G., 79.), Szabó A., Fekete Cs. (Karai, 65.), László D., Káldi S., Tuba G. (Dávid Gy.). Technikai vezető: Bodó László.

Gólszerzők: Szőke (37.), Hegedűs (41.), Plotár (88.), illetve Mann (71.)

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió