Húsz évesen hunyt el a magyar labdarúgó

 
A Komárom-Esztergom megyei harmadosztályban induló Bakonysárkányi SE húsz esztendős játékosa, Horváth Erik tragikus hirtelenséggel elhunyt. Horváth az előző szezonban a másodosztályban nyolc találkozón volt kezdő, két találatot szerzett. (2017.07.25)

Horváth Erik

Kedves barátok, ismerősök, ismeretlenek!

Sokan hallhattátok a hírekben a szerda este történt bajorországi autóbalesetet, ahol hat magyar fiatal szenvedett balesetet. A balesetben három fiú azonnal életét vesztette. Sokan nem tudjátok de az egyikük sportegyesületünk tagja Horváth Erik volt. Ezzel a poszttal szeretnénk a családnak segíteni, hogy H. E. hazajuthasson és minél előbb méltó képen elbúcsúzhassanak tőle. A család anyagi körülményeit nem ecsetelném, ha nem lenne rá szükség eme poszt nem íródott volna.

Elsősorban anyagi támogatásra lenne szükség, merthogy a konzulátus csak egy vállalakozó telefonszámával támogatta a családot. Másik két fiúnak a gyűjtést megszervezték, és folyamatban van a hazaszállításuk. Kérünk benneteket, lehetőségetek szerint segítsetek, legalább egy megosztással! Meg szeretnénk kérni mindenkit, hogy a családtól ne kérdezősködjenek, tartsák tiszteletben eddigi hallgatásukat! Nem ők kérték a segítséget, mi szeretnénk segíteni! Köszönünk mindennemű támogatást! Az alábbi számlaszámra várjuk:

Horváth Krisztián

11773360-01737628

Forrás: kefoci.hu

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió