Három gól a Nyíregyháza kapujában Dorogon

 
A Merkantil Bank Liga NB-II 4. fordulójában igazán kitettek magukért a Dorogi FC játékosai, akik a listavezető Nyíregyházi Spartacus csapatát látták vendégül, és szenzációs győzelmet arattak a szabolcsiak ellen. (2017.08.21)

Dorog-nyíregyháza 3:0

Dorogi FC - Nyíregyháza Spartacus FC 3-0

Gólszerzők: Faragó 3. perc, Simon 19. perc, Mészáros 92. perc

Tóth Csaba szakmai vezető értékelése a meccsről: A mai napon történelmet írt a csapat. Az egyik dolog, hogy mentálisan és taktikailag is úgy játszottak, ahogyan mi azt elvártuk és kértük tőlük. Másodszor pedig végre sikerült a hazai közönség előtt a várva várt győzelmet megszerznünk. Úgy gondolom, teljesen megérdemelten győztünk. Úgy készültünk fel a Nyíregyháza ellen, hogy centire pontosan megterveztünk mindent. Minden taktikai dolgot betartottak a fiúk, ezért nagyon büszke vagyok rájuk. Egységesek voltak, mentálisan felkészültek és ma egy igazi csapatot láthattunk a pályán. Nem voltak egyéni hibák, nagyon jól működtek együtt a játékosok.

Schindler Szabolcs vezető edző értékelése a meccsről: Verebes József, egykori mesterem szavait tudnám idézni: Örülök neki, hogy megérkezett a 4. fordulóban a csapat a bajnokságba. Ami az előző hetekben jellemezte a csapatot, hogy rengeteg volt az egyéni hiba, az ma nem volt. Fegyelmezett volt a csapatvédekezés. Az előző hetekben nüanszokon csúsztunk el, mert valami mindig hiányzott. A mai meccsen úgy érzem egyértelmű volt a győzelmünk, nem is fért hozzá kétség. Nagyon sok jó egyéni teljesítmény volt. Nem is nagyon tudtunk cserélni, hiszen mindenki jól teljesített. Nagy gratuláció a csapatnak, de ez csak egy meccs volt. Ez a győzelem remélem visszaadja a csapat hitét, dolgozni, koncentrálni kell továbbra is.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió