Esztergomi ezüst a Fair Play Cup-on

 
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fair Play Cup középiskolai labdarúgó programjának országos döntőjébe jutott az esztergomi Dobó Katalin Gimnázium, és a dobogó második fokán végzett. Mihalovits Gábor, a fiatalok testnevelő tanára elmondta, egy olyan csapattal indultak el ezen a tornán, akikkel más viadalokon is együtt rúgják a bőrt.(2017.06.03)

Ezüstérmes Dobósok

– Egészen az országos döntőig kapott gól nélkül jutottunk el – emelte ki. – Egy őszi és egy tavaszi forduló után kerültünk tovább a megyei fináléba. Eredetileg a komáromi csapat győzött, másodikak lettünk, de visszalépésük miatt mi bizonyíthattunk a regionális döntőben. Itt szintén ezüstérmesek lettünk Székesfehérváron, ahol az első két együttes mutathatta be felkészültségét a Telkiben rendezendő országos megmérettetésen. Itt 2x4-es csoportba osztották a mezőnyt. Mi Békéscsabával, Törökszentmiklóssal, és Debrecennel küzdöttünk. Második helyen kerültünk be az elődöntőbe, megvertük a Paks alakulatát 2-0-ra. A végső meccsen, a döntőben a Békéscsabától szenvedtünk vereséget. Büszke vagyok nagyon a gyerekekre, ezzel a csapattal egyébként futsalban és az amatőr labdarúgó diákolimpiai országos döntőben is szerepeltünk. Azt hiszem, sikeres esztendőt zártunk – hangsúlyozta Mihalovits Gábor.

A csapat tagjai: Kecskeméti Bálint, Várszegi Dávid, Závorszki Dániel, Kovács Bence, Szolonka Sándor, Magyarovics Márk, Youisi Dzsemil, Suiogan Tímár. Testnevelő: Mihalovits Gábor.

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió