Elstartolt a 11. országos utánpótlás focitábor

 
Az edzőtábor a korábbi évekhez hasonlóan két helyszínen zajlik majd: Bajóton ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét, pénteken már Gyulán folytatódik köszönhetően a gyulai Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémiával való évek óta tartó gyümölcsöző együttműködésnek. A résztvevő fiatal focisták addig is napi két edzéssel, edzőmérkőzéssel és számos kiegészítő programmal hangolnak a hétvégi megmérettetésre, ahol egy nemzetközi tornán is részt vesznek. (2017.07.24)

Focitábor Bajóton

Az ünnepélyes megnyitón Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke megköszönte a szülőknek, hogy elhozták és elengedték a táborba gyermekeiket, az önkénteseknek, hogy biztosítják a tábor létrejöttét és Bajótnak, aki vendéglátóként évről évre bizonyítja, nem csak az az anyagiakon múlik, fontosabb a jó szándék, az akarat és a szeretet – a gyerekek felé és a labdarúgás felé – hogy határtalan eredményeket érjünk el.

Az idei edzőtáborba nem csak haza futballrajongók jelentkeztek: Felvidékről és Vajdaságból is érkeztek résztvevő gyermekek!

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió