Tatai Nagy Sportágválasztó

 
Nagy örömünkre szolgál, hogy a Nagy Sportágválasztó Szervezőiroda, Tata Város Önkormányzata, a Nemzeti Sportközpontok, a Tatai Olimpiai Központ és a Tatai AC szervezésében 2017. május 12-13-án ismét megrendezésre kerül a Tatai Nagy Sportágválasztó, ahol a kilátogatóknak lehetőségük több mint 30 sportágat ingyenesen kipróbálni. (2017.04.19)

Tatai Nagy Sportágválasztó 2017
 
A Nagy Sportágválasztó rendezvények sajátossága, hogy gyakorlatban igyekszik kedvet csinálni a sportoláshoz, a megjelenő sportágak díjmentes kipróbálásának lehetőségével. A megjelenő sportágakat minden esetben,  sportszakemberek edzők képviselik hitelesen bemutatva az adott mozgásforma lényegét és információt adva az adott sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről.
A 2017. május 12-13-i esemény pénteki napja ismét a pedagóguskísérettel érkező oktatási intézmények csoportjai számára fenntartott nap, a szombat pedig az egyéni látogatóké, családoké.
 
A pénteki csoportos kilátogatás azért is fontos, mert így azok a gyermekek is megismerhetik a Tatán és környékén megtalálható sportolási lehetőségeket, akiknek a szülei esetleg nem orientáltak a sport felé, viszont ezen a rendezvényen az élményszerű sportági kipróbálás lehetősége ezeknek a fiataloknak is nagy eséllyel kedvet csinál a rendszeres mozgáshoz. A szombati, „családi” napon, pedig a szülőket bevonva lehet közösen meghozni a döntést, melyik sportág legyen az, amelyik a későbbiekben az élete részévé válik a gyermeknek.
 
A Tatai Nagy Sportágválasztón több mint 30 sportág jelenik meg interaktívan, a látogatók számára díjmentesen kipróbálhatóan. A kitelepülő mozgásformák között ott lesznek a „klasszikus”, nagy hagyományokkal bíró
sportágak, mint például az atlétika, a labdarúgás, a kézilabda, a kosárlabda, a röplabda, a triatlon, a judo, a vívás, az evezés, a tenisz, a karate, a lovaglás vagy a teke. De a nem mindennap kipróbálható golf, sportlövészet, jóga, kerékpárlabda, művészi teremkerékpár, kötélugrás, thai-boksz, taktikai közelharc, színpadi tánc, cirkuszi akrobatika sportág, hegy és sportmászás, rádió távirányítású repülő modellek, triál, zumba, swing, szörf, természetjárás, nordic walking, teqball valamint a sporthorgászat is megjelenik és szeretne egyre több rajongót és sportággyakorlót toborozni magának.
 
További információ: www.sportagvalaszto.hu/tata

Új Széchenyi Terv

Új Széchenyi Terv - Egészségre nevelő és életmódformáló programok

Kiemelt partnereink

           

Sportért, a Sportolókért Alapítvány  

Decathlon


Güntner

 
Átal-ér-völgyi kerékpárút


   ÉDV Zrt.
 
Tata Város Önkormányzata
    Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Vértesi Erdő Zrt.

 

 
Derik Hungária Kft.


Forrás Rádió